Karjuit? En mä kyllä ikinä karju? Ehkä Fredille oon karjassut EI kun se on yrittänyt syödä kasvia. About sata kertaa päivässä. Onko se karjumista vai ärähtämistä? 😀

Ajoit autoa? Viime syksynä, kun tein sijaisuutta päiväkotiin ja kuljin sinne autolla. Sen jälkeen myytiin auto pois, joten ei ole tullut ajeltua.

Halasit ei perheenjäsentä, ajattelematta onko se turvallista? Pari kolme viikkoa sitten, kun näin yhtä ystävää. Oma ajatusmaailmani on, että jos vietän monta tuntia samassa tilassa ystävän kanssa, niin tauti tarttuu riippumatta halauksesta. Nyt kun näkee niin vähän ihmisiä, tuntuvat ne halaukset entistäkin tärkeämmiltä.

Urheilit? Viikonloppuna kävin potkimassa futista, eilen futista ja tänään vähän korista. Oon nyt saanut urheilusta taas ihan kivasti kiinni, ja urheilukello ja älysormus muistuttelevat levon tarpeesta. Jotenkaan en vaan malttaisi levätä nyt kun on fiilistä liikkua. Tosin muutama viikko sitten tramppapuistossa onnistuin rikkomaan selkääni ja polviani ja urheilu tekee näin ollen aika kipeää, mutta yritän olla välittämättä, koska en vain jaksa odotella parantumista ja seuraavaa vammaa.

Olit pelokas? En nyt varsinaisesti mitenkään ihan todella peloissani ollut, mutta eilen illalla oli vähän ikävät fiilikset, kun meidän lähistöllä tehtiin henkirikos ja illalla kuului siihen liittyviä ääniä voimakkaasti. Pelokas on liioteltu sana, mutta jotain siihen suuntaan olevia lieviä tunteita oli. Edellistä kertaa en muista.

Itkit? Joskus alkuvuodesta luulisin. Tirautin sillon pari kyyneltä kun mulla oli ongelmia id-kortin hankkimisen kanssa ja kaikki vaan turhautti niin paljon. Ja onnenkyyneliä muutama viikko sitten kun mua kosittiin!

Söit vain herkkuja lounaaksi? Haha, varmaan pari viikkoa sitten. Syön yleensä sitten tukevamman ruoan myöhemmin, mutta joskus vaaan unohdan syödä kunnolla ja mussutan koko päivän jotain pientä.

Olit kateellinen jollekin toiselle? Viime viikolla mun kumppanille, kun hän pääsi eteenpäin yhdessä asiassa ja minä en. Harvemmin olen katkeralla tavalla kateellinen, mutta aika usein hyvällä tavalla kateellinen eli ihailen jotain toista ja toivoisin itsekin pystyväni samaan. Positiivinen kateus antaa tsemppiä tavoitella haaveitaan. Ja kumppanille muuten kerroin kyllä olevani kateellinen, mutta myös todella iloinen hänen puolestaan, eli no hard feelings.

Olet sijoittanut rahaa osakkeisiin tai rahastoon? En koskaan ja tähän pitäisi tulla muutos.

Olit yksin kotona? Perjantaina kun mulla oli vapaapäivä. Arkivapaat on kyllä ihan kivoja, kun saa ihan omaa aikaa. Mutta jos on kaksi arkivapaata putkeen niin ehtii tulla jo tylsää. 😀

Sait olla yksin? Myös silloin perjantaina.

Nauroit niin, että meinasi tulla pissat housuun? No pissasta en tiedä, mutta kyllä vatsa kipeänä on tullut naurettua ihan parin päivän sisällä. Oikeestaan melkeen joka päivä, mulla on ihan hauska elämä. 😀

Valvonut aamulla kello neljään? Öööö varmaan monta vuotta sitten. En mä jaksa valvoa noin pitkään! Mun pitää pari kertaa viikossa nousta aamuneljältä ja lähteä töihin, joten mun arkirytmi on nukkumaan menoa 21-23 aikaan illalla. Euroviisuyönä valvoin kahteen ja olin puolikuollut.

Olet bailannut aamuun saakka? Varmaan sama kuin edellisessä. Eli niin kauan sitten etten enää edes muista. En edes muista millon olisin ollut yökerhossa viimeksi, varmaan pari vuotta sitten. Nykyään ei tule kovin paljoa käytettyä alkoholia eikä bailattua myöskään selvinpäin. Tykkään enemmän illanistujaisista.

Teit jotain mitä et ikinä uskonut tekeväsi? Tää on todella vaikea! Oon vähän sellanen tyyppi, etten paljon ajattele, etten jotain voisi tehdä. Päinvastoin. Ehkä mä en uskonut pystyväni heräämään töihin kello 3.45 ja tein niin viimeksi tänään. 😀

Rukoilit? Varmaan viime syksynä Ruotsiin muuton yhteydessä. Rukoilen silloin tällöin kun musta tuntuu siltä, että kaipaan erityisen paljon toivoa.

Kävit Alkossa? Viime syksynä hakemassa ”läksäri”juomia. Systembolagetissa kävin joskus ennen joulua.

Kävit ulkomailla? Asun ulkomailla, joten periaatteessa koko ajan. Tähän on muuten suhtautuminen jotenkin muuttunut hassuksi, kun en oikein tiedä olenko ulkomailla vai missä jos olen Ruotsissa tai suunnittelen matkaa Suomeen. Että onko Suomen loma ulkomaanmatka, onko Ruotsissa lomailu kotimaanloma. En tiedä enää. 😀 Mutta edellisenkin ulkomaanmatkan olen kohdistanut Ruotsiin, tarkemmin Uumajaan, vuoden 2020 alussa.

Kävit järvessä uimassa? Uin yleensä vaan meressä, koska monta vuotta Vaasassa asuneena meressä uinti on helpointa. En muista olisinko uinut myös järvessä viime kesänä silti viimeksi?

Söit ulkona ravintolassa? Loppuvuodesta käytiin Hard Rock Cafessa. Harmi, kun en ole päässyt testaamaan Tukholman ravintolatarjontaa vielä, mutta ehkä tämäkin kohta alkaa helpottaa.

Maistoit itsellesi uutta ruokaa? Eilen mun kumppanin tekemiä linssipyöryköitä. Oli hyviä!

Kiroilit? Nolottaa myöntää, mutta varmaan tänään. Käytän kirosanoja ehkä enemmän adjektiiveina kuin täytesanoja, mutta pitäisi kyllä vähentää…

Olit humalassa? Heittäisin, että kolme vuotta sitten Vaasa Festivaleilla. Ja sekin oli kyllä vahinkohumala. Sen jälkeen olen joitain kertoja ollut hiprakassa, mutta humalatila ei ole enää houkuttanut eikä houkuttele varmaan vastaisuudessakaan. Kerroin suhteestani alkoholiin viime kesänä.

Leikkasit kynnet? Varmaan kolme viikkoa sitten ja ihan todellakin pitäisi leikata taas.

Turhauduit? Eilen siihen, että mun jalat olivat niin kipeät, etten pystynyt sellaisiin urheilusuorituksiin kuin olisin halunnut.

Juoksit Cooperin testin? Joskus teininä, kun oli vielä pakko juosta. Hauskaa, että koulussa mitataan asiaa, jota ei ikinä opeteta tai juurikaan harjoitella.

Nukuit yön yli? Heräilen aika usein öisin pieniksi hetkiksi, eli en edes muista, koska olisin ihan täysin kokonaisen yön nukkunut. Mutta mun heräämiset on kestoltaan paria minuuttia, eli omasta mielestäni voin laskea että olen nukkunut yön yli viimeksi sunnuntaina.

Mietit omia arvojasi? Viikonloppuna. Punnitsin, lähdenkö mukaan yhteen someyhteistyöhön vai en. Yhteistöitä sopiessani joudun puntaroimaan asioita todella monelta kantilta, jotta ne vastaisivat omia arvojani ja sitä, mitä brändilläni haluan viestittää.

Teit hutiostoksen? Onneksi en piiiitkään aikaan! Eli siis ehkä joskus puolitoista vuotta sitten, tai sanotaan realistisesti vuosi. Nykyään teen niin harkiten ostoksia, ettei huteja juurikaan tule tehtyä. Ehkä pienempiä hutiostoksia on ollut jotkut karkkipussit, mitkä eivät sitten olekaan olleet niin hyviä ja jäävät kaappiin pyörimään, hah.

Puhuit englantia? Pitkän keskustelun verran sunnuntaina, kun juttelin meksikolaisen ystäväni kanssa videopuhelua parin tunnin ajan. Sanon joitain lauseita englanniksi kotona kumppanilleni ihan päivittäin, mutta emme käy mitään varsinaisia keskusteluja englanniksi. Lisäksi englantia tulee satunnaisesti puhuttua arjessa silloin, kun ruotsin kielitaito ei riitä.

Olit rohkea? Varmaan syksyllä, kun muutin Ruotsiin ihan huvikseni kesken pandemian. Olihan se ihan rohkea teko. Mun on usein vaikea mieltää tekojani rohkeiksi, koska kuitenkin jännitän ja pelkään paljon. Olen pohdiskellut tätä asiaa aika paljon, että mitä rohkeus oikeastaan edes tarkoittaa ja voiko olla rohkea samalla kun pelkää. Pitäisi varmaan tästäkin raapustella ihan oma postauksensa.

Sanoit minä rakastan sinua? Joka päivä.

Maksoit laskun? En nyt juuri muista. Vuokraakaan ei tarvitse tässä kuussa maksaa, kun maksoin viime kuussa vahingossa tuplavuokran. Käykö teille ikinä näin?

Lahjoitit hyväntekeväisyyteen? Maanantaina laitoin maksun menemään. Lahjoitin vanhalle ala-asteelleni kaksi stipendia valmistavan opetuksen oppilaille, eli maahanmuuttajataustaisten luokalla oleville. Nimesin stipendit Sisu-stipendeiksi ja kriteereiksi toivoin niiden menevän todellisille tsemppareille, jotka jaksavat yrittää parhaansa. Sain tästä paljon kiitosta, sillä valmistavan opetuksen oppilaat saavat todella harvoin stipendejä kyseisessä kouluissa. Itse ilahduin suunnattomasti, kun kuulin sopivien stipendin saajien löytyneen. Ihanaa pystyä auttamaan.

Ajattelit onnistuneesi? Tänään, kun sain kuulla positiivista palautetta miesten jääkiekon mm-kisoja koskevista uutisistani. Ei mikään iso juttu, mutta pienet onnistumiset piristää arkea.

Ostit itsellesi jotain ihanaa? Viikonloppuna. Olen pitkään haaveillut ihanasta kesämekosta, ja ostin sellaisen kun vihdoin täydellinen yksilö osui käsiini.

Häpesit jotain sellaista, jota joutuu oikeasti käsittelemään? Luojan kiitos en niin moneen vuoteen, että edes muistaisin.

On tullut verta nenästä? Nyt pahimman allergiakauden aikana ihan päivittäin.

Myönsit olleesi väärässä? Apua. 😀 Varmaan viikottain joudun myöntämään jostain pienestä asiasta olevani väärässä.

Annoit positiivista palautetta tuotteesta/palvelusta? Selvästi liian kauan sitten, kun en yhtään muista. Yleensä itse tilanteessa kiittelen paljon ja yritän olla supermukava jos olen saanut hyvää palvelua, mutta erikseen ei tule kyllä palautetta pahemmin annettua.

Pyysit apua ystävältä? En yhtään muista… Ei tässä niin paljon ole nähnyt ystäviä, että olisi apua pyydellyt. Mun avunpyynnöt liittyy muutenkin yleensä tosi arkisiin asioihin, kuten tavaran ojentamiseen ylähyllyltä.

Pyysit anteeksi? Eilen. Pyydän anteeksi lähes päivittäin jotain pientä, siis tyyliin tarpeettoman äkäisesti sanottua tokaisua tai vahingossa toisen satuttamista (olen mieletön sähläri ja huidon kaikilla ruumiinosillani jokaiseen suuntaan, eli näitä tapahtuu usein. Oon ollut ihan hirveän huono pyytämään anteeksi, joten olen opetellut tätä kunnolla pyytämällä anteeksi pieniäkin asioita. Se helpottaa sen anteeksi-sanan saamista ulos suusta, kun käyttää sitä matalallakin kynnyksellä.

Nolasit itsesi? Suoraan sanoen ei mitään hajua. Pienet nolostumiset ei haittaa, niitä tapahtuu usein, mutta en ehkä koe että enää nykyään samalla tavalla tuntisin nolaavani itseni. Joskus teininä se oli maailman kamalinta, mutta suhtautuminen itseeni on muuttunut rennommaksi ja sitä myötä myös armolliseksi. Itselleen on hyvä osata nauraa.

Tunsit pakahtuvasi onnesta? No jos sellasta todella todella suurta pakahtumista ajattelee niin tuossa muutama viikko sitten kihlautumisen aikaan. Vähän pienempää pakahtumista tässä varmaan muutaman päivän sisällä, aika usein iltaisin tulee se tunne.

Pitkästä aikaa ihan tällanen lifestyle-kysymys-vastaus-pläjäys tänne blogiin! Palataan myöhemmin tällä viikolla muilla aiheilla. 🙂

2 Comments

  1. Näitä postauksia on ollut tosi kiva lukea, eikä tää sun ollut poikkeus! Tää on itselläkin postauslistalla, mutta vielä en oo ehtinyt vastailun pariin 😅 Onnea kihlauksesta ❤️

    1. Näitä on ollut kyllä kiva lukea munkin mielestä! Onneksi tää on aika ajaton postaus, eli kerkeet vielä myöhemminkin vastailla. Olis kiva lukea sunkin vastaukset (kävin äsken kurkkaamassa niin ainakaan vielä ei ollut tullut 😀 ! 🙂

      Kiitos paljon <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: