Heippa ja kivaa viikonloppua! Mulla oli tänään sellainen fiilis, että haluan postata teille jotain kivaa kevyttä luettavaa lauantaipäivän kunniaksi. Vakavaa meininkiä on ihan riittävästi jo muutenkin. Bongasin tämän hauskan haasteen Saran blogista, ja ajattelin nyt itsekin vastailla kysymyksiin. Toivottavasti saatte irti jotain uutta tietoa minusta näiden avulla. Mun mielestä on ainakin kiva päästä aina kurkistamaan enemmän jonkun bloggaajan ajatuksiin, joista hän ei yleensä välttämättä kirjottaisi.

Sen pitemmittä puheitta, mä lähden nyt aamupalan syöntiin ja te pääsette lukemaan näitä vastauksia. Hauskaa päivää! <3

29 kysymystä laura linnea 3

1. Koko nimi ja mistä se tulee?
Laura Maria Linnea. Laura on synnytyssairaalassa keksitty nimi, Maria ja Linnea on mun isoisoäitien nimet toiselta puolelta. En tosin muista varmaksi, oliko sillä vaikutusta mun nimeen vai oliko se vain kiva sattuma.

2. Pituus?
159 cm

3. Mitä katsot telkkarista juuri nyt?
Telkkarista en mitään, mutta suoratoistopalveluiden kautta kesken ovat Pako ja Narcos. Paon oon nähnyt kerran aiemmin, ja se on ihan loistava sarja! Narcos on uusi tuttavuus, mihin oon jo ihan koukuttunut.

4. Julkkisihastus?
Haha, Antti Holma. Oon kuunnellut hänen Auta Antti! -podcastin läpi pariin otteeseen enkä vaan kyllästy Holman outoihin höpinöihin. Pidän hänen elämänasenteestaan ja ajatusmaailmastaan ja siitä, miten hän kuittailee kuuntelijoilleen podcastissa. 😀

5. Haaveeni?
Vastataan yksi lukuisista: Kiertää kaikki Balkanin maat ja nauttia maisemista ja erilaisesta kulttuurista. Oon käynyt Makedoniassa ja Kosovossa, ja hinku jäi kiertää muutkin maat. Ihastuin erityisesti Makedoniaan tulenpalavasti, sillä ihmisten ystävällisyys ja maassa vallitseva tunnelma jäivät mieleen.

6. Puhelimen taustakuva?
Venelaituri, jossa poikaystäväni istuu selkä päin kameraan auringonlaskun aikana. Kivan taiteellinen ja ihan itse ottama kuva.

7. Pisin parisuhde?
Tämä nykyinen. <3 Alkutavoite on olla yhdessä 80 vuotta ja sit voi anoa lisäaikaa.

29 kysymystä laura linnea 1

8. Silmien -ja hiusten väri?
Silmät ovat vihreät ja hiukset tummanvaaleat. Oon luonnostani tosi vaalea iholtani ja ihokarvoiltani, mutta hiukset ovat alkaneet tummua vuosien myötä. Mun tekisi hirveästi mieli värjätä ne nyt pinkiksi, mutta tuntuu tyhmältä tehdä niin, kun kuitenkin kökkii vain sisällä.

9. Lempiruoka?
Uunigratiini tai joku tosi hyvä pasta.

10. Lempilaulaja/bändi?
Vaikea. Mun ikisuosikkeihin kuuluu mm. Apulanta, Eppu Normaali, Popeda, Haloo Helsinki, Coldplay, Nickelback… Koita noista sitten valita vain yksi.

11. Lempielokuva?
Vastaan tähän joka kerta eri tavalla! Ei ole yhtä lempparia, mutta esim. Notting Hill ja Paholainen pukeutuu Pradaan lukeutuu suosikkeihin.

12. Surullisin biisi, jonka tiedät?
Ei tule mieleen mitään oikein surullista, enkä halua edes oikeastaan miettiä. Ehkä Samuli Putro – Olet puolisoni nyt, se on kaikessa kauneudessaan myös surullinen biisi.

13. Ensisuudelma?
Tarhassa, akvaariohuoneessa pussasin yhtä poikaa verhojen takana. Olin silloin viisivuotias. Hän olisi halunnut pussata uudestaan, mutta mä en halunnut ottaa riskiä, että joku tulee ja näkee. Hah.

14. Oletko koskaan menettänyt ketään?
Tällaiset kysymykset on aina vähän hankalia. Sanotaan vaikka näin, että oon todella onnekas, etten ole 26 ikävuoteen mennessä menettänyt ketään mulle oikeasti läheistä ihmistä. Pysykää terveenä rakkaat <3

29 kysymystä laura linnea 4


15. Horoskooppimerkki?
Leijona. Mun horoskoopin tähtikuvio löytyy kodin seinältä taulussa sekä tatuoituna käsivarteeni.

16. Paras juttu ikinä?
Oma parveke, johon kohta pääsee taas viettämään aikaa kirjan ja paksun viltin kanssa. Laiskan päivän ulkoilut hoituu siinä myös kätevästi.

17. Surkein juttu ikinä?
Se, kun kaikki huonekasvit kuolee kylmyyteen. Niitä tulee kyllä ostettua sitten kaksin verroin tilalle…

18. Kuinka monta lasta haluan?
Kolme tai neljä. Toki mielipide voi muuttua kun asia tulee ajankohtaiseksi, mutta oon myös todella avoin ajatukselle adoptiosta tai sijaislapsista. Mitä useampi lapsi saa turvaa ja huolenpitoa täynnä olevan kodin, sitä parempi. <3

19. Lempilaji?
Jalkapallo pelatessa, jääkiekko katsoessa. Molemmat toimii myös toisinpäin.

20. Suurin pelko?
Menettää läheisiä. Se, että havahdun asioihin liian myöhään.

21. Epäsuosittu mielipide?
Vankilassa istuminen ei lopulta ole kovin hyödyllistä, eivätkä pitkät vankeustuomiot auta ihmistä takaisin yhteiskuntaan.

29 kysymystä laura linnea 2

22. Syntymäkaupunki?
Turku.

23. Mikä inspiroi juuri nyt?
Muiden blogit, auringonpaiste ja kaikki ekologiset verkkokaupat.

24. Addiktio?
Pelaan puhelimella Spider Pasianssia aina kun katson jotain ohjelmaa. 😀

25. Mitä odotat?
Että meidän uusi sohva tulee! Ihanaa päästä sisustamaan olohuonetta uusiksi, ja vuoden etsinnän jälkeen saada täydellinen sohva osaksi kotia.

26. Unelmaduuni?
Toimittajan työ. Aihepiiri ja median muoto selviää myöhemmin, mutta kaikkea olisi kiva päästä kokeilemaan. Haaveilen myös sellaisesta työstä, jossa voisin oikeasti tehdä hyvää ja saada ääntä kuuluviin, esimerkiksi luontoa tai kehitysmaan lapsia auttaen.

27. Harrastukset?
Normaalitilassa squash ja OCR. Tällä hetkellä nuo jää pois, mutta lukeminen ja bloggaaminen ovat nousseet tärkeämmiksi harrastuksiksi.

28. Biisi, jota kuuntelen tällä hetkellä?
Rehellisesti, ei mikään. Kuuntelen musiikkia yleensä vain kun olen kävelemässä tai muilla tavoin matkaamassa johonkin. Nyt en juurikaan kuuntele musiikkia, kun en paljoa yksin minnekään mene.

29. Milloin olen viimeksi itkenyt?
Jaa a. Varmaan viime viikolla jonkin stressin aiheen vatvomisessa on tullut pari kyyneltä.

29 kysymystä laura linnea 5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: