Pari viikkoa sitten tein nopean viikonloppuretken Lappiin. Olin perillä perjantaina kymmenen jälkeen ja lähdin pois jo sunnuntaina puoli neljän aikaan, eli kyse tosiaankin oli nopeasta reissusta. Kävin moikkaamassa perhettäni, joita olen nähnyt viimeksi maaliskuussa. Yövyin tällä kertaa vain sisarusteni luona, ja se oli hyvä päätös. Veljen uusi asunto oli hieno, ja siskon lapset hurmasivat mut jälleen kerran. Huippua, että välimatkasta huolimatta meidän sisaruskolmikon välit ovat pysyneet niin läheisinä.

Junamatkat menivät yllättävän hyvin, sillä menomatkan käytin lauantaisen postauksen kirjoittamiseen, joten aika kului nopeasti. Paluumatkalla taas pääsin auton kyydissä Rovaniemeltä Kemiin ja Kokkolasta Vaasaan, joten junassa vietin vain matkan Kemistä Kokkolaan. Oli kivaa vaihtelua taittaa osa matkasta autolla, vaikka kyllä Vaasaan päästessä oli jo peppu puuduksissa kaikesta istumisesta. Mietin tekeväni postauksen, jossa jaan vinkkejä pitkistä junamatkoista selviämiseen, olenhan jo aika konkari valtion rautateillä. Kiinnostaisiko?


Sitten toiseen jännittävään aiheeseen: ostin älysormuksen! Tarkemmin kerrottuna Oura ringin, joka on siis suomalainen keksintö. Olen puolisen vuotta seurannut poikaystäväni Ouran käyttöä, ja lopulta raaskin ostaa sormuksen itsellenikin. Haluan laittaa elämäntapojani pieneen remonttiin. Tunnistan ongelmieni lähteen olevan nukkumisessa, sillä yöt eivät mene aina kovinkaan rentouttavasti. Heräilen paljon ja näen levottomia unia. 

Oura on hyvä nimenomaan unen laadun tarkkailuun. En odota sormukselta ihmeitä, mutta tähän mennessä on ollut kiva tutkia tilastoja omasta unesta ja yrittää täyttää päivän aktiivisuustavoite. Maksoin sormuksesta 329 euroa postikuluineen, eli ihan halpa lelu tämä ei ollut. Toisaalta monet maksavat puhelimesta helposti enemmän, ja Ouran tulisi olla älypuhelinta pitkäikäisempi. Haluaisitteko kuulla älysormuksesta lisää käyttökokemuksia myöhemmin?


Muuten arki on ollut aika samanlaista kuin koko kesänä. Töitä on jokaisena arkipäivänä, ja muuten päivät menevät poikaystävän ja Fredin kanssa kotona puuhaillessa. Mun työsopimus loppuu tämän kuun loppuun, ja sen jälkeen pitäisi keksiä jotain uutta. Toki saan itseni pidettyä kiireisenä myös opintojen ja blogin avulla, mutta raha tulee aina tarpeeseen. Mulla on myös mieletön matkakuume, mutta siihen en saa hetkeen laitettua rahaa, kun maailman tilanne on mikä on.

Mitäs te ootte viime aikoina puuhailleet? Mulle saa muuten mieluusti kertoa postaustoiveita liittyen ekologisuuteen, matkailuun tai ihan mihin vaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: