Heippa tyypit! Mulla on tänään ollut pitkä päivä, sillä tein ensimmäisen maakuntaseikkailun. Sen jälkeen tuli nukuttua parin tunnin päikkärit, mitkä tulivat tarpeeseen, sillä olen koko viikon vetänyt alle kuuden tunnin unilla. Torstaina saimme ex tempore vieraita, joiden kanssa kävimme Tropiclandian vesipuistossa polskimassa. Oli todella kiva reissu, vaikka illalla olinkin silmät ja kurkku kloorista turvonneena ja äänen menettäneenä. Eilen kävimme kaveriparin kanssa syömässä ja huomenna olisi tarkoitus nähdä toisia kavereita. Aktiivinen ja sosiaalinen loppuviikko siis, mikä tuntuu kivalta vaihtelulta kevään hiljaisuuteen.

Tänään kuitenkin ajattelin vastata 12 kysymystä kesästä -blogihaasteeseen. Samaan yhteyteen laitan kuvat, jotka harkitsin käyttäväni ihan omaan asupostaukseen. Musta tuntuu kuitenkin hankalalta tehdä asupostauksia kun oon painottanut blogini isompiin asioihin. Joskus on kuitenkin kiva kuvailla asuja, joten isken tän erityisen kivan vaatekokonaisuuden kuvitukseksi kesähaasteelle.


Mekko vai shortsit
Ennen viihdyin paremmin shortseissa, mutta nyt mulla on vaan pyöräily -ja kollarishortsit, jotka tuntuvat mukavilta. Kotona shortsit, muualla mekko.

Myöhään nukkuminen vai aikaiset aamut
Jos saisin itse päättää, niin ehdottomasti myöhään nukkuminen. Työpaikka kuitenkin takaa sen, että aamu alkaa aikaisin. Viikonloppuisin annan itselleni luvan nukkua kymppiin.

Ravintola vai piknik
Haavekuvissani olen vannoutunut piknik-ihminen, mutta todellisuudessa en käy piknikillä edes joka kesä. Vastaan siis ravintola ja ulkoterassilla syöminen. Ravintolassa olen tänä kesänä käynyt pari kertaa, piknikillä kerran.

Pavlova vai perinteinen mansikkakesäkakku
Mansikkakakku! Tykkään myös pavlovasta, mutta kermakakku vie voiton. Lapsena mummolassa sain kesällä toivoa synttärikakkua, ja toive oli aina saada paljon mansikoita ja hirveästi kermavaahtoja. Good memories.

Päivä rannalla vai huvipuistossa
Rannalla makoillessa en viihdy enää niin hyvin, mutta uidessa menee sitäkin pidempi aika. Toisaalta huvipuistokäynnit ovat niin harvinaista herkkua nykyään… Vastaan yhtenä päivänä huvipuisto, muina uimaranta ja meri.

Matkailu kotimaassa vai ulkomailla
Auts! Rakastan matkustamista niin koti- kuin ulkomaassakin. Yritän kannustaa ihmisiä erityisesti kotimaan matkailuun, sillä ulkomaille käymiseen ei erityisemmin tarvitse kannustaa. Valitsen kuitenkin kotimaan, sillä Suomi on kesäisin parhaimmillaan, ja siitä todellakin kannattaa nauttia. En yleensä ajoita ulkomaan matkojani kesään, sillä kevät ja syksy ovat mielestäni parempia aikoja tutustua muihin maihin.


Trampoliini vai löhötuoli
Olisipa hauska päästä hyppimään trampalle! Löhöäminen on kivaa, mutta trampoliinilla hyppiminen on hauskaa – valitsen siis trampan.

Kirja vai sarja
Molemmat hyviä vaihtoehtoja. Sarjoja tulee kulutettua enemmän, mutta valitsen silti kirjan. Kirjoissa on jotain, jota ei saa sarjoista tai leffoista. Kirjat menevät paljon enemmän pään sisään ja inspiroivat.

Sandaalit vai tennarit
Tennarit. Käytän sandaaleja vaan rannalle mennessä. En vaan ole yhtään kauniiden kesäsandaalien ystävä! Ne tuntuvat hassuilta jaloissa. Mieluiten viipotan menemään lenkkareissa, mutta näistä kahdesta valitsen tennarit.

Pionit vai lupiinit
Pioneiden tuoksuttelusta saan allergiaoireita, lupiinit ovat haitallinen vieraslaji. Molemmat ovat kauniita. Vastaan pionit, koska niiden tuoksu tuo mieleen kesän (ja turvonneet silmät).

Festarit vai kotibileet
Kotibileet. Rakastan istua iltaa hyvässä porukassa ilman, että on kiire minnekään. Haluaisin tosin kovasti Vaasa Festivaliin, mutta muita kesäfestareita en kaipaa.

Hehkuva kesämeikki vai ilman meikkiä
Ilman meikkiä, kuten olen 90 prosenttia ajastani. Mun meikki koostuu ripsiväristä ja kulmakynästä, eli hehkuva kesämeikki on niin kaukana mun tyylistä kun voi vaan olla.


Paita | Calvin Klein
Pyöräilyshortsit | Carlings
Kello | Black Oak
Lenkkarit | Adidas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: