Heippa ja tervetuloa mun uudelle blogisivulleni! Tuntuupa jännittävältä siirtyä oman sivustoni alle. Toistaiseksi myös Rantapallon sivuilla oleva blogi on näkyvissä, mutta kunhan oon saanut täällä puolella asiat kuntoon, piilotan vanhat postaukset sieltä. Hakukoneiden puolesta saankin vielä jonkin aikaa odotella liikenteen siirtymistä… Tiesin, että tulen putoamaan hakutuloksissa alkuun jonkun verran, mutta omalle sivulle siirtyminen tuntui niin tärkeältä, että otin riskin.

Tässä uudessa sivustossa ideana on se, että voit lukea joko vanhaan tapaan kaikkia postauksia aikajärjestyksessä tai valikoida suoraan kategorian mukaan itseäsi kiinnostavat postaukset. Kaikki postaukset tulevat kuitenkin jonkun pääkategorian alle – matkustaminen, vastuullisuus tai ulkosuomalaisuus – joten aihepiirin mukaan lukeminen pitäisi nyt helpottua. Lisäksi sain etusivun siistimmäksi muokkaamalla siihen kokonaan erillisen sivun.

Tulen pikkuhiljaa fiksailemaan sivuston ulkoasua parempaan kuntoon, mutta otan ehdottomasti kehitysehdotuksia vastaan (eri asia, osaanko tehdä niiden eteen mitään 😀 ). Jos on jokin asia, jonka huomaat tökkivän, niin kerrothan siitä kommenttikentässä, jotta voin yrittää korjata sen. Vähän on vielä työsarkaa myös sisäisten asetusten, kuten Google Analyticsin yhdistämisen kanssa, mutta toivottavasti saan kaiken pian kuntoon.

Jos kiinnostaa näin uuden alun myötä lukea mun vanhoja juttuja, niin oon kiitollinen, jos käyt niitä selaamassa täältä uuden blogin puolelta. Kaikki tänne tuleva liikenne on nyt erityisen tärkeää, jotta Googlekin löytää sivuston mahdollisimman pian.

Kuullaan taas pian! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: