Onko bodyflight teille tuttua? Kävin testaamassa Bodyflight Stockholm -nimisen paikan. Paras suomennos tuolle varmaan on tuulitunnelissa lentäminen, joten käytetään sitä. Olen pitkään haaveillut kyseisestä aktiviteetista, ja kesällä vihdoin päätin toteuttaa haaveeni. Hintaa yhdelle käynnille tuli 695 kruunua eli vähän alle 70 euroa. Se sisälsi kaksi lentoa, yhteensä 120 sekuntia. Koko prosessi kesti tunnista kahteen, ja vaikka lentoaika kuulostaa lyhyeltä, se oli itse tilanteessa riittävän pitkä.

Kerron videolla lisää kokemuksesta – mikä yllätti negatiivisesti, jännittikö, ja tietenkin – oliko kokemus hintansa arvoinen? Videon lopussa on myös pätkä omasta lennostani!

2 Comments

  1. Siinä mielessä on tuttua, että olen kyseistä aktiviteettia itsekin miettinyt jonkin aikaa, mutta vielä en ole kokeillut. Kuulostaa kyllä hauskalta puuhalta!

    1. Kannattaa kokeilla! Oon todella tyytyväinen, että itse kokeilin, kun olin siitä pitkään haaveillut. On se sen rahan arvoista kokemuksena ja jo ihan vaan siksi, että saa asian pois bucket listalta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: