Heippa!

Tänään on piiiitkästä aikaa videon aika. Kuvasin teille jo kesäkuun puolella yhdestä viikosta my weekin, ja nyt sain vihdoin editoitua siitä ensimmäisen osan julkaisukuntoon. Viikko tulee siis kahdessa osassa, ensimmäinen tänään ja toinen osa vähän myöhemmin.

Videolla näette mun viikon tapahtumia maanantaista keskiviikkoon. Video sisältää muun muassa kaksi aamuvuoroa radiolla, koripallon peluuta sekä paljon ajatuksia ystävyydestä. Miten aikuisten ystävyys eroaa lapsuuden ystävyydestä ja millainen ystävä itse olen?

Toivottavasti viihdytte videon parissa. Olisin myös kiitollinen, jos tilaisitte mun kanavan ja jättäisitte videoehdotuksia kommentteihin!

2 Comments

 1. Eka ajatus: teillä on IHANA koti!! Nuo vihreät kaakelit keittiössä ♥ Miulla on videoehdotuksena lisää tällaisia sekametelisoppavideoita, olipa ihana kattoa tämmösiä – naureskelin yksinäni kun täällä oli myös aamuvuoro tiedossa ja vielä ysiltä olin videon parissa 😀

  Ja oon samaa mieltä ystävyydestä! Itellä myös ystävyyssuhteet on tuommoisia radiohiljaisuuksia täynnä olevia, mutta sitten vaan jatketaan siitä mihin jäätiin eikä edes tunnu että olisi ollut ”taukoa” välissä. Parasta.

  Ps. täällä myös yks lyhyt, 157cm!

  1. Ihana Helmi, kiitos! Tuli niin hyvä mieli. <3<3 Meidän kotihan oli täysin kalustettu kun muutettiin, eikä olla itse vaikutettu paljon mihinkään muutamia pieniä elementtejä lukuunottamatta. Tää ei oo mikään valkonen skandinavia-koti, mutta mäkin tykkään värikkyydestä ja omaperäsyydestä!

   Hei ihana että tykkäät tällasista videoista! Mun mielestä näitä sekametelisoppa-höpöttelyvideoita on ihan parasta tehdä, mutta uskon, että kovinkaan moni ei jaksa niitä katsoa. Parasta siis, että ainakin sä katot! 😀 Se tieto motivoi tekemään lisää näitä.

   Tuollaset ystävyydet on ihan parhaita. Ettei anna sen etäisyyden tai pitkän tauon haitata, niitä kun on hankala välttää näin aikuisena. Ehkä siitä tunnistaa sen oikean ystävyyden. 🙂

   Hah, tervetuloa kerhoon! 159,5 cm kiittää ja kuittaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: