Blogeissa on näkynyt paljon Instagramin best nine -postauksia, joissa esitellään vuoden 2019 tykätyimmät kuvat ja kerrotaan tarinat kuvien takaa. Itse tykkään aina lukea muiden tarinoita täydellisten kuvien takaa – mitä enemmän kommelluksia kuvan ottoon liittyy, sitä parempi. Omassa best ninessä oli kaksi kuvaa, joita en halunnut blogiin julkaista kuvissa olevien ihmisten vuoksi. Jätin ne pois ja näytän teille niiden jälkeen seitsemän suosituinta kuvaa, jotka viime vuonna julkaisin Instagramiin.

1. Avannossa

instagram best nine 1

Helmikuussa toteutin pitkäaikaisen suunnitelman ja kävin pulahtamassa avannossa. Kylmään veteen hyppääminen suoraan saunasta oli aivan saakelin jännittävää, kauhistuttavaa, suoraan sanoen veret seisauttavaa. Samalla se oli kuitenkin ihanaa, ja haluaisin käydä avannossa useammin. Uimisen jälkeen nappasin tämän kauniin kuvan saunan edustalta. Upea auringonlasku kruunasi kauniin avantomaiseman.

2. Synttärisankari

instagram best nine 2

Kyseinen kuva on otettu oikeasti alkukesästä, mutta julkaisin sen 26-vuotissyntymäpäivänäni elokuussa. Muotoilin kivan kuvatekstin ja halusin julkaista kuvan synttäreinäni, mutta Instagram toimi kyseisenä päivänä todella huonosti ja latasi kuvan vasta lähempänä keskiyötä. Muistan harmitelleeni asiaa, mutta onneksi vain vähän – jälkikäteen mietittynä asiahan on aivan mitätön. Pidän edelleen tuosta kuvasta ja syntymäpäiväni oli mahtava, joten kuvaa katsellessa mieleeni tulee vain hyviä muistoja.

3. 30 senttiä lyhyemmät hiukset

instagram best nine 3

Leikkasin alkuvuodesta lähes vyötärölle asti ylettävät hiukseni lyhyiksi. Myöhemmin olen pätkässyt hiuksiani vielä lisää, mutta kuvan ottamisen aikaan tyylini oli vielä uusi ja hämmästyttävän tuntuinen. Kävimme pitkästä aikaa kuvailemassa ja näistä kuvista tuli onnistuneita. Käytinkin samoja kuvia blogiin palaamisen postauksessani, vaikka tämä kyseinen kuva onkin lisätty Instagramiin vasta pääsiäisenä. Tykkään aidon iloisesta ilmeestäni ja muistan nauraneeni poikaystävän hymyilytysyrityksille vähän liikaakin.

4. Yö teltassa

instagram best nine 4

Ehkä mun lempikuvani viime vuodelta. Tehtiin kesän loppuessa mahtava patikointiretki Raippaluotoon. Yövyttiin teltassa ja aamulla olin todella fiiliksissä retkessä. Halusin telttakuvan hienolla maisemalla, kuten somessa olin muilla nähnyt. Maisema ei teltastamme ollut se mahtavin, mutta mielestäni tästä kuvasta tuli silti älyttömän upea. Tosiasiassa tämä on poikaystäväni ottama kuva, sillä hän oli keskellä telttaa, enkä halunnut käyttää kuvan ottamiseen mahdottomasti aikaa ja alkaa asettelemaan meitä paremmin. Huippu kuva tästä tuli joka tapauksessa.

5. Talvimaisema yliopistolta

instagram best nine 5Nappasin tämän kuvan jonain päivänä lähtiessäni yliopistolta kotiin päin. Meidän kampusaluetta kehutaan Suomen kauneimmaksi, ja olen koko sydämestäni samaa mieltä. Merenrantakampus on keväällä kaunis, mutta ei näissä talvisissa maisemissakaan valittamista ole. Auringonlaskut ovat upeita mistä tahansa paikasta katsottuna. Ah, olen kyllä niin tyytyväinen nykyiseen asuinkaupunkiini ja sen tarjoamiin kauneuden pilkahduksiin.

6. Valmistujaiskahvit

instagram best nine 6

Valmistuin lokakuussa humanististen tieteiden kandidaatiksi, ja halusin juhlistaa sitä ihan vain kahvittelulla kotona. Sain kumppaniltani lahjaksi Marimekon tasaraita-mukit vihreällä raidalla, eli juuri ne mukit, joita olin ihastellut pitkän aikaa. Halusin postata kivan valmistujaiskuvan Instagramiin, mutta tiesin, etten ehdi ottamaan todistuksesta hienoa kuvaa itse valmistumispäivänä. Sain nämä mukit lahjaksi viikkoa ennen virallista päivää, joten keitimme samantien kahvit ja nappasin kuvan valmiiksi tulevaa postausta varten. Lähdimme myös viikonloppureissuun, jossa halusin tietenkin kaikille esitellä kuvaa ihanista uusista mukeistani.

7. Hattu päässä

instagram best nine 7

Lähdimme ottamaan blogiin kuvitusta, ja otin muutaman eri asuvariaation mukaan. Yksi elementti oli musta hattu, jota halusin käyttää pitkästä aikaa. Tuona päivänä oli Vaasalle hyvin tyypillinen, tuulinen sää, ja hattu meinasi joka käänteessä lentää päästäni. Olin tyytyväinen näihin kuviin, ja tätä kyseistä kuvaa säästelin niin pitkään jotain täydellistä hetkeä varten, että unohdin lopulta koko kuvan. Postasin sen ihan satunnaiseen aikaan myöhemmin, ja ehkä löydän jossain vaiheessa hyvän hetken laittaa sen bloginkin puolelle. Onneksi tuollaiset kuvat eivät vanhene! Kuvan miljöö on Bragen ulkoilmamuseo, joka pursuaa hyviä kuvauslokaatioita ja johon pitäisi käydä tutustumassa ajan kanssa.

Mitä piditte tällaisesta postauksesta? Mikä on teidän lempparikuvanne näistä seitsemästä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: