graffiti seinä 3graffiti seinä 1


Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Vietin viikonloppua Tampereella, joten itse reissu kokonaisuudessaan oli paras juttu. Viikonloput toisessa kaupungissa isossa porukassa ovat sosiaalisesti väsyttäviä, ja niiden jälkeen pitää saada vähän palautua kotisohvalla. Tämäkin viikonloppu kuitenkin antoi paljon enemmän kuin otti, ja hyvässä seurassa rennosti shoppailu, jääkiekon mm-kisojen katsominen, kortin pelaaminen ja pitkät aamupalahetket ovat omalla tavallaan todella rentouttavia ja ihania. Huippu viikonloppu takana siis!


Arvosana viime viikolle?
Sanotaan 9-. Viime viikolla nautin vapaista aamupäivistä juomalla rauhassa kahvia, syömällä pitkän kaavan aamupalat ja katsomalla Jane the Virginiä pari jaksoa aamussa. Yhden kokonaisen maanantain vietin toipuessa raskaasta työviikonlopusta ja sen jälkeen vietinkin kolme iltaa taas töissä. Viikko oli mukava, mutta vähän miinusta aiheuttaa väsymys pitkistä illoista. Viime viikolla oli vaan sellainen olo, että olisin kaivannut hieman lisää aikaa akkujen lataamiseen.

Miltä näytät tänään?
Siistiltä työminältä. Kauluspaita, mustat farkut ja kamppailu tennareiden ja korkkareiden välillä. Hiukset ojennukseen, ripsiväriä ja kulmakynää sipaistuna ja eikun menoksi työpäivää kohti.

Päivän suunnitelmat?
Aamukahvin jälkeen töihin, jossa on kiva päivä tulossa. Aloitin maanantaina kesätyössäni ja olen niiiin innoissani tästä paikasta. Olen siis kesän toimittajana sanomalehdessä, mikä on tällä hetkellä ihan unelmatyöni. Tänään on näkökentässä kiva juttukeikka, jota lähden innoissani tekemään. Lisäksi odotan, mitä muuta tällä työpäivällä on minulle antaa. Ensimmäisen päivän perusteella oon aivan ihastuksissani sekä työympäristöstä sekä uudesta työyhteisöstä, jossa virtaa positiivista energiaa.

graffiti seinä 2 ja 4graffiti seinä 5

Mitä odotat tältä viikolta?
Varmaan on tullut jo selväksi, että odotan töitä ja uusia juttuja siellä, hah. Lisäksi odotan kovasti näkeväni poikaystäväni ilmeen, kun pääsen antamaan synttärilahjan hänelle. Odotan myös niiden synttärien juhlistamista ja niihin liittyviä suunnitelmia.

Mitä aiot syödä tällä viikolla?
Ollaan muutaman päivän ajan tehty aamuiksi tuorepuuroa, jonne on hyvä lisätä kaikkea terveellistä ja maistuvaa, kuten marjoja ja hamppujauhoa. Aamuisin on ihanaa, kun on valmiina aamupala, joka oikeasti täyttää vatsan. Lisäksi aion syödä uunigratiinia, joka on ihan mun herkkua ja jota parempi puoliskoni maanantaina ruoaksi valmisti. Voisin myös ottaa tavotteekseni syödä noita hitsin mandariineja, jotka aina unohdan hedelmäkulhoon siihen asti, että ne ovat pilalla ja seuraavalla kauppareissulla uhoan syöväni kaikki uudet mandariinit ennen pilalle menemistä. Jos tällä viikolla se vaikka onnistuisikin.

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Haluan saada ainakin alotettua yhtä koulujuttua. Mä oon todella lähellä kandiksi valmistumista, mutta vielä pari koulujuttua odottaa tekijäänsä ennen humanististen tieteiden kandidaatin papereiden käteen iskemistä. Teen tässä nyt pari viikkoa vielä kolmea eri työtä suunnitelman muutoksista johtuen, joten en laita itselleni suuria paineita opiskeluun enää tälle keväälle. Silti haluaisin saada edes alulle yhden niistä vikoiksi jääneistä tehtävistä.

Päivän ilonaihe?
Tiistai on vielä niin nuori, että on paha sanoa päivän ilonaihetta. Veikkaan, että yksi niistä on ainakin se päivittäin toistuva hetki, jolloin pääsee kotona kuulemaan toisen päivästä ja kertomaan omastaan. Pelkkä päivän kulusta keskustelu on mun mielestä kiva pieni hetki, jolloin ei tarvitse keskittyä mihinkään muuhun kuin kertomiseen ja kuuntelemiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: