On aika kesän perinteiselle to do -listalle! Koitan aina pysyä näissä listoissa maltillisena, jotta en kokisi hirveitä suorituspaineita ja harmitusta siitä, ettei kaikkea ehdi millään tehdä. Toki nyt kesä vetelee jo kohta puolessa välissä, vaikka en ymmärräkään tuota laskentatapaa. Tässähän on vielä 2,5 kuukautta kesäpäiviä jäljellä! Anyways, mennään kuitenkin kurkkaamaan mun kesän tavoitelistaan.

Käydä festareilla
Kesäfestareilla on ihana tunnelma ja rento meno. Viime vuonna yksi kesän parhaista viikonlopuista oli Vaasa Festivaaleilla, joten tänä kesänä homma pitää ehdottomasti ottaa uusiksi.

Lukea kirja
Oon päässyt tänä keväänä takaisin lukemisen makuun, ja tänä kesänä aion panostaa lukemiseen vielä enemmän. Nyt kun meillä on oma parveke, on siellä ihanaa köllötellä auringossa kirjan kanssa. Viileämmilläkin kesäsäillä voi käpertyä parvekkeen säkkituoliin viltin ja hyvän romaanin kanssa.

iloinen kuva 3graffiti seinä 3


Käydä mummolassa
Mummola on mulle rakas ja tärkeä paikka, jossa olen viettänyt niin monet lapsuuteni kesät. Nykyään siellä ehtii pitkän välimatkan takia käymään todella harvoin, mutta visiitti sinne on joka tapauksessa päästävä tekemään. Eikä yhtään haittaisi ottaa löylyjä puusaunassa ja paistaa lättyjä mummolan pihagrillillä…

Mökkeillä
Rauhoittava mökkiviikonloppu merenrantamaisemissa tekee varmasti todella hyvää jossain vaiheessa kesää. Oon tänä kesänä paljon töissä, joten kaikki rentoutumiskeinot otetaan vastaan. Saa nähdä, päädytäänkö tänä kesänä myös vuokramaan mökki ilman mitään mukavuuksia, kuten sähköä tai vettä. Sekin olisi hyvää aivojen nollausta.

Urheilla ja uida
Oon päässyt nyt hyvään urheilurytmiin, ja haluan pitää siitä kiinni. Mäkijuoksu on kesällä huomattavasti miellyttävämpää kuin talvella, joten sitä kannattaa harjoittaa nyt. Parasta on, että syksyllä lenkkeilyilmojen ollessa parhaat on pohjakunto jo saavutettu ja mäkeen on mukava mennä. Uimista taas tuli harrastettua viime kesänä monen vuoden edestä, ja se on yllättävän hyvä ja hauska liikuntatapa. Pelkään vähän vettä, mutta viime kesänä pääsin pelkoni kanssa hyvin eteenpäin käymällä uimassa monta kertaa viikossa.

Suppailla
Tätä tuli kokeiltua viime kesänä ensimmäisen kerran, ja tykkäsin lajista. Pitää siis kokeilla tänä kesänä uudestaan, josko nyt hallitsisin laudan vähän paremmin ja uskaltaisin jopa nousta seisomaan, haha.

Käydä kotimaan matkakohteissa
Tätä pitäisi ehdottomasti tehdä enemmän! Katselen jatkuvasti kaikennäköisiä matkakohteita, joten nyt ainakin Pohjanmaan kivat, erilaiset matkakohteet ja pysähdyspaikat tulee ottaa kesälistalle. Saa vinkata kivoja paikkoja!


mekko seppele asu 2metsä maisema tatuointi

Tällainen lista tänä vuonna! Toivottavasti tuun tekemään paljon enemmänkin kaikkea kivaa, mutta jos nyt tältä listalta saisi suurimman osan ruksittua pois, olisin tyytyväinen. Lomaahan mulla ei ole vaan olen koko kesän kokopäivätöissä, minkä vuoksi haluankin myös rentoutua mahdollisimman paljon. Mulle kivojen aktiviteettien toteuttaminen on rentoutumista parhaimmillaan, eli koitan saada tämän listan toteutettua.

Minkälaisia kesän to do -listoja teillä on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: