Yleinen

Uusi perheenjäsen kotiutui, ostin lentoliput, värjäsin hiukset… Vihdoin muita kuulumisia kuin pelkkää karanteenia!

Vihdoin pääsen kertomaan teille muitakin kuulumisia kuin pelkkää koronaa ja karanteenia! Toki edelleen suurimman osan ajasta vietän kotona maailmaa paossa, mutta pikkuhiljaa olen uskaltanut alkaa nähdä muitakin ihmisiä. Ja tosiaan, nykyään meitä ei kotona olekaan enää vain kaksi…

Meille nimittäin kotiutui toukokuun lopussa kolmevuotias adoptiokissa Fredi. <3 Harkitsimme pitkään lemmikkiä, ja palloilimme kissan ja koiran välillä. Lopulta teimme päätöksen kissan suhteen, ja pian saimmekin hakea kotiin suloisen, seurasta pitävän, persoonallisen kissan. Alkuun jännitin todella paljon, sillä tämä oli ensimmäinen ihan oma lemmikkini. Nyt Fredi on jo sujuva osa arkea ja niin tärkeä meille molemmille. Kerron kissasta ja koko adoptioprosessista lisää omassa postauksessaan.


Seuraavaan uutiseen: olin hullu ja ostin lentoliput! Meidän piti huhtikuussa lähteä matkalle ja suunnitelman peruuntuminen harmitti älyttömän paljon. En ole kolmeen vuoteen käynyt muualla kuin Ruotsissa, ja todellakin kutkuttaisi jo päästä reissuun. Olen usean vuoden ajan tutkiskellut huvikseni edullisia reittejä maailmalle, ja nyt löysin niin halvat lennot, että uskalsin ostaa ne samana iltana. Lähdemme ensi vuoden helmikuussa Krakovaan! Olen ennenkin käynyt Puolassa, mutta Krakovassa en. Haluan sisällyttää reissuun ainakin Auschwitzissa käynnin.

Lennot ovat tosiaan ensi vuoden alussa, joten toivon koronatilanteen olevan helpottanut siihen mennessä. Jos ei ole tai lentoyhtiö menee konkkaan, niin sitten ei vaan lähdetä. Maksoin kahden hengen edestakasista lennoista yhteensä 40 euroa, eli rahallisesti matkan peruuntuminen ei jää harmittamaan. Onpahan jotain mitä odottaa!


Vähiten jännittävä mutta ulospäin näkyvin uutinen on hiusten värjäys. Lopetin värjäämisen ehkä viisi vuotta sitten ja oon ollut omalla luonnonvaalealla hiusvärilläni siitä lähtien, lukuunottamatta paria kertaa, jolloin oon värjännyt vaaleanpunaiseksi pari pesua kestävillä väreillä. Oon pitkään haaveillut punertavista hiuksista, mutta en ole raaskinut luopua omasta väristäni. Vihaan myös juurikasvua. Nyt kuitenkin päätin aika spontaanisti värjätä kotona hiukset oranssin sävysiksi, ja niistä tuli oikein kivat. Kivaa piristystä arkeen!

Muuten arki rullaa aika normaalisti. Aloitin kesätyöt toimittajana eilen, ja teen etätöitä ainakin elokuun puoliväliin asti. Työyhteisöä on vähän ikävä, mutta kotoa käsin kirjoittelu on hauskaa vaihtelua. Toivottavasti loppukesästä pääsisin jo takaisin toimitukseen. Työporukka on kuitenkin jo tuttu viime kesältä ja pitkin vuotta tehtyjen sijaisuuksien vuoksi, joten heitä on jo ikävä.

Mitäs teidän kesän alkuunne kuuluu?


4 Comments

  1. Söpöt hiukset! Ja mitä mistä löytyy noin halpoja lentoja 😱 meidän kesä alkoi muutoksen tuulilla 🙈

  2. Kiitos! Mun mielestä tää hiusväri on kivaa vaihtelua. 🙂 Nuo lennot oli WizzAirilta, ja bongasin ne Lentodiilit-sivustolta. Seuraan sitä edelleen päivittäin haha, suosittelen. Hei pitääpä käydä lukemassa sun blogista mitä uutta teille kuuluu! <3

  3. Krakova on yksi mun lempikaupungeista Puolassa. Ja olen käynyt Auschwitzissa. Siitä jäi hyvin erikoinen olo, jonka muistan hyvin yli 10 vuoden päästäkin. Onnea matkaan! Toivottavasti sitä ei peruta.

  4. Mä oon käynyt Varsovassa, ja siitä tykkäsin kyllä kovasti. Suuret on odotukset myös Krakovan kohdalla. Kiitos! Auschwitz on kyllä sellainen paikka, joka varmasti syöpyy mieliin. Oon todella kiinnostunut historiasta, ja tämä on siitäkin näkökulmasta mielenkiintoinen paikka. Toivotaan, että pääsen matkaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: