Lomaviikolle olimme suunnitelleet kahta isompaa aktiviteettia: käydä Skansenissa ja Gröna Lundissa. Kävimme lopulta molemmissa – vihdoin! Skansenissa olinkin ehtinyt käydä jo viime kesänä kerran ja tänä keväänä kerran. En ole vieläkään ehtinyt kyllästyä Skanseniin, ja varsinkin suloiset apinat, makit ja paviaanit veivät sydämeni. Skansenista löytyy koko päiväksi puuhaa ihan kaiken ikäisille, ja siellä viihtyykin niin lapsiperheiden kanssa kuin ihan aikuistenkin kesken.

Alla olevasta videosta pääset näkemään tunnelmia Skansenista. Otin myös aiemmalla käynnillä paljon kuvia kyseisestä paikasta, joten kiinnostaako lukea ihan perinteistä blogipostausta Skanenista? Mielelläni voin tehdä myös sellaisen. Alkuun pääsette kuitenkin fiilistelemään tunnelmia näin videon muodossa. Oletko ikinä itse käynyt Skansenissa ja jos olet, niin mitä tykkäsit?

3 Comments

  1. En oo koskaan käynyt, mutta ehdottomasti on joku kerta lasten kanssa mentävä! Melkein hävettää, kuinka huonosti sitä on tullut Tukholmassa pyörittyä (ei juurikaan), mutta se on kyllä niin lapsiperheen paikka et Gröna Lundiin ja Skanseniin on mentävä. Olipa kivaa kattoa tämmöinen versio! 🙂 Hehe, saas nähdä päädytkö vielä takaisin Vaasaan 😀 ja ihanat nuo magi… mitkä niiden Madagascar eläinten nimet olikaan 🙂

  2. Skansenilla olen kai viimeksi käynyt joskus 80-luvulla, mutta sen verran mielikuvaa siitä on jäänyt, että se on jotenkin avarampi ja valoisampi paikka kuin vaikka Seurasaari. Onhan tuossa vanhassa, säilytetyssä historiassa, jotain sellaista rauhallista ja mukavan viipyilevää suurkaupungin keskellä.

  3. Onhan sitä täytynyt lasten kanssa käydä Skansenilla muutamiakin kertoja, mukava keidas keskellä kaupunkia. Siellä oli aikaisemmin jopa elefantti (viime vuosisadalla).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: