Aurinkoa teidän tiistaihin! Ajattelin tänään toimia hyvän mielen lähettiläänä, ja kertoa viime aikoina tapahtuneita juttuja, jotka ovat tuntuneet itsestäni mukavilta. Samalla haastan teidät kaikki miettimään viisi positiivista asiaa viimeisestä viikostanne ja kertomaan ne joko alas kommentteihin tai omiin blogeihinne.

x Uusi pesukone, joka kotiutui meille maanantaina. Ollaan pitkään jo pohdittu oman pesukoneen hankkimista, ja saatiin siihen tarkoitetut rahat tuparilahjaksi kesän alussa. Koneen hankkiminen on aina vaan lykkääntynyt, vaikka sitä on joka kerta taloyhtiön pyykkituvassa juostessa kovasti kaipailtu. Nyt viimein saatiin aikaiseksi hankkia ihan oma pesukone. Luksusta! En malta oikeasti odottaa, että pääsen pyöräyttämään ensimmäiset pyykit puhtaaksi omassa kylppärissä.

x Kaksi uutta työpaikkaa. Mun työsopimus kesän ajalta loppuu sunnuntaina, ja oon pienessä paniikissa hakenut uusia töitä syksyksi. Keikkahommia freelance-toimittajana on ollut tiedossa, mutta rahatilanne kaipaa säännöllisiä tuloja. Maanantaina pitkä odotus vihdoin päättyi, kun sain ilmoituksen jopa kahdesta eri työpaikasta. Syksyllä jatkuu siis myyjän työt, ihanaa!

positiivisia asioita blogihaaste 1

x Sain töissä valmiiksi haastavan jutun, josta tuli myös positiivista palautetta lukijalta. Ehdin tuskailla tuon kyseisen jutun kanssa viikon verran, kunnes vihdoin sain riittävästi ihmisiä puhelimen päähän haastateltavaksi. Aihe ei ollut mun vahvinta alaa ja herättää usein ihmisissä tunteita, joten jännitin jutun julkaisua. Sainkin lukijalta puhelinsoiton juttuani koskien, ja huutokonserttia odottaessani koin positiivisen yllätyksen, kun lukija jättikin hyvää palautetta jutustani. Niin palkitsevaa!

x Hyvin sujunut lenkki huonommin menneiden jatkeeksi. Mun alkukesän lenkki-innostus on vähän hiipunut, eikä sitä ole oikeastaan tsempannut yhtään se, että viimeisimpiä lenkkejä on tuntunut varjostavan yllättävänkin huono kunto. Eilen lenkillä sain kuitenkin tsempattua itseni juoksemaan yllättävän hyvin, ja tulos oli paras pitkään aikaan. Vielä on huippukuntoon pääsemiseen pitkästi matkaa jäljellä, mutta yksi onnistunut lenkki paransi kuntoilufiilistä hurjan paljon.

positiivisia asioita blogihaaste 2

x Viikonloppu, jonka tarkoitus oli vain rentoutua. Halusin kerätä voimia seitsemänpäiväiseen työviikkoon, joten viime viikonlopun suunnitelma oli pelkkä rentoutuminen ja kivojen asioiden tekeminen. Siinä onnistuin mielestäni hyvin, sillä parin päivän aikana syötiin itsetehtyä pitsaa, katsottiin loppuun uusi kausi ihan parasta The 100 -sarjaa, herkuteltiin, pelattiin korttia ja höpöteltiin niitä näitä. Käytiin myös kaupungilla kahvilla auringonpaisteessa ja katsottiin parvekkeelta jäätävän kovia sadekuuroja. Aika ihana rentoutuminen.

Toivon kaikkien muidenkin miettivän viisi positiivista asiaa kuluneelta viikoltaan, sillä näiden pohtiminen parantaa mielialaa ja saa arvostamaan näitä kivoja arjen asioita. Erityisesti haastan seuraavat blogit mukaan haasteeseen:

Ihanaa viikon jatkoa!

positiivisia asioita blogihaaste 3

6 Comments

  1. oi että oma pyykkikone on kyllä yksi iso kiitoksen aihe ja nykyään lisään samaan settiin mun uuden parhaan kaverin: kuivausrummun! Vielä kun jostain löytyis joku viikkaaja xD miepä vastailen tähän sunnuntaina tän kuluvan viikon perusteella 🙂

  2. Ihania kuvia tässä ja oikein mahtavia positiivijuttuja oot listannut myös 8) Mä en tiedä mitä tekisin ilman pyykkikonetta, mahtava että oot sen luksuksen viimein saanut hommattua! 😀 Huippua myös, että sait syksyllekin töitä, tuo on tärkee juttu kun nykyään työt niin kortilla. 🙂

  3. Hei mahtavaa, täytyykin laittaa tämä ensi viikolla tekoon! 🙂 Tällä viikolla kun on jo tapahtunut paljon kivoja positiivisia juttuja!

    https://www.kuplivaarki.fi/

  4. Haha, kuivausrumpua en oo päässyt kokeilemaan mut ehkä joskus kauniissa tulevaisuudessa! 😀 Viikkaamisesta ite kyllä tykkään, etenkin nyt kun on ollut vaatekaupassa töissä niin se tulee ihan rutiinilla. 🙂

  5. Pyykkikone on kyllä ihan pelastus! Parasta, kun siihen saa ite asetettua ohjelman pituuden ja linkouskierrokset ym, niin saa just sellasen koneellisen pestyä kun sillä hetkellä kerkeää. Kuinka onnellinen voi olla pesukoneesta. 😀
    Todellakin on, oon niin huojentunut että sain töitä! 🙂

  6. Positiivisia asioita on aina kiva listata! Tulee ite väkisin paremmalle tuulelle, kun miettii mitä kaikkea kivaa onkaan tapahtunut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: