karvatakki asu 4karvatakki asu 1karvatakki asu 13

Ihana kevät! Miten voikaan tehdä ihmisen niin iloiseksi se, että aurinko paistaa ja aamulla saa herätysvalon tuoman feikkiauringon sijaan herätä ihan oikeisiin auringonsäteisiin, jotka tulvivat makuuhuoneeseen. Raskaat talvikengät saa heivata kellariin ja harteilta tuntuu poistuvan ihan fyysisestikin painoa, kun painavat talvitakit vaihtuvat keveisiin kevättakkeihin. Jalkaan voi vetäistä lenkkarit ilman ikkunasta ulos katsomista, sillä ei siellä kuitenkaan ole enää lunta, joka kastelisi ohuemmat kengät. Oon jopa täällä maailman tuulisimmassa kaupungissa uskaltanut lähteä ulos ilman kaulahuivia, sillä tuulikin tuntuu lämpimmältä kun aikoihin eikä sillalla paljain kauloin kävellessään tarvitse pelätä äkillistä nuhakuumetta.

Uhosin viime viikolla pitäväni karvafleecen vaaterekissä kuun vaihteeseen asti, mutta kolmen kevätpäivän putken jälkeen siirsin kaikki paksuimmat paidat suosiolla sängyn alle säilytyslaatikkoon. Saman kohtalon koki kuvissa näkyvä vihreä karvatakki, joka vielä pari viikkoa sitten löysi edelleen tiensä mun päälle auringonpilkahduksista huolimatta. Uskollinen karvatakki on ollut mun päällä vähintään neljä kertaa viikossa siitä asti, kun sain sen joululahjaksi poikaystävältä viime jouluna. Sateisimpana päivinä jouduin korvaamaan sen vedenkestävämpää materiaa olevalla toppatakilla, mutta muuten vedin karvatakki päällä jopa Lapin pakkasissa. Tuo takki on vaan niin ihana, ja varmasti kaivan sen taas syksyllä esiin heti ekojen pakkasöiden astuessa kuvioihin. Nyt on kuitenkin aika sanoa karvatakille heihei ja pistää se kaappiin odottamaan uutta tulemista. Ja ehkä välillä käydä vähän sitä hypistelemässä.

Asun sininen kukkakuvioinen kauluspaita on peräisin Carlingsilta, ja on päällä tälläkin hetkellä tätä tekstiä naputellessani. Paita ei ihan takin alla pääse oikeuksiinsa, mutta tulette varmasti näkemään tämän paidan vielä muissakin kuvissa pitkin kesää. Oon taas alkanut hamstraamaan kauluspaitoja kesätöitäni varten, sillä haluan tulevassa työpaikassani pukeutua vähän siistimmin. Mulla on kaapissa siistimpiä, jämäköitä kauluspaitoja, mutta silti tykkään käyttää myös näitä vähän rennompia versioita. Tämäkin paita on oikeastaan läpinäkyvää kangasta, mutta alla oleva musta toppi ja isot kukkakuviot estävät liiallisen näkyvyyden. Kukallinen kauluspaita – ehdottomasti jatkoon!

karvatakki asu 10karvatakki asu 6karvatakki asut 5 ja 9

Jalassa mulla on yllättäen Dr. Denimin Norat – mun viimeisen vuoden käyteityimmät farkut. Sain nuo farkut viime kesänä pienen haaveilun jälkeen, ja on valehtelematta käyttänyt niitä ainakin 75% päivistä sen jälkeen. Oon pessyt nämä farkut vasta kerran, ja tavoite onkin pestä ne uudestaan vasta muutaman kuukauden päästä. Alkuun en juurikaan muita farkkuja jalkaani vetänyt, sillä nämä kappaleet ovat vaan niin kivat jalassa. Sopivan rennot, mutta eivät silti roiku mistään. Väriä aluksi hieman kyseenalaistin, mutta jo sovituskopissa olin täysin myyty. Jos pitäisi nimetä yhdet lempparifarkut, niin ne on tässä!

Vaikka näissä kuvissa näkyykin vielä ripaus lunta, löysi jalkoihin silti tiensä mun ylivoimaisesti eniten käytetyt kengät. Nämä lenkkarit ovat Adidaksen NMD-malliset, ja myös viime kesänä hankitut. Kelien salliessa oon pitänyt näitä ulkona jalassa lähes joka päivä, enkä pistänyt näitä talveksikaan varastoon, sillä käytin ja käytän edelleen näitä useita kertoja viikossa työkenkinä. Töissä on pakko olla jalassa kengät, jolla jaksaa seistä ja kävellä, enkä ole vielä aiemmista etsinnöistä huolimatta näitä parempiin kenkiin törmännyt. Siinä vaiheessa kun töissä seisoo tai kävelee monta tuntia putkeen, on hyvät ja tukevat kengät oikeasti tärkeät.

Tätä tekstiä kirjoittaessani tajusin, että kuvien asu on oikeastaan tyyliltään hyvin jokapäiväinen asuni. Suurin osa asuistani on viime aikoina koostunut tuosta vihreästä karvatakista, joko mustista farkuista tai kuvissa näkyvistä Nora-farkuista ja Adidaksen lenkkareista. Paidan mukana tyyli vaihtuu ja yritän myös käyttää muita housuja kuin farkkuja, mutta tämän asun voisin vetää päälleni käytännössä minä päivänä tahansa ilman sen suurempaa miettimistä. Tykkään kokeilla erilaisia juttuja pukeutumisessa, mutta joskus on turvallisinta vetää päälle vaan mukavat ja oman tyyliset vaatteet ja tuntea olonsa hyväksi.

karvatakki asut 3 ja 8karvatakki asu 12karvatakki asut 7 ja 14karvatakki asu 2karvatakki asu 11


Takki / Cubus
Paita ja farkut / Carlings
Kengät / Adidas


2 Comments

  1. Todella kaunis asukokonaisuus ja sinulle sopii hyvin nuo värit<3
    Nyt on kieltämättä ihanaa herätä kauniiseen auringonpaisteeseen ja nauttia lämmöstä.
    Oikein kaunista viikkoa sinulle!

  2. Voi kiitos, ihana kuulla <3 Vihreä on ihan mun lempiväri ja tunkisin sitä mielelläni jokaiseen asuun, mutta tykkään myös sinisen sävyistä.

    Auringonpaisteeseen herääminen on oikeasti huippua! Vaikka se tarkoittaakin hikoilua ja aamusuihkussa käyntiä, niin sata kertaa mieluummin herään luonnonvaloon ja ilman herätystä kuin pimeydessä herätyskellon kanssa.

    Ihanaa viikkoa myös sinulle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: