Kaupallinen yhteistyö Vaasa Festivalin kanssa


Viikko sitten vietettiin tällä hetkellä Suomen suurinta festaria, Vaasa Festivalia. Yhtään liioittelematta voin sanoa viikonlopun olleen mahtava. Pitkästä aikaa ylipäänsä jossain tapahtumassa käynti teki hyvää. Oli ihana kohdata ihmisiä, niin tuttuja kuin tuntemattomiakin, ihan kuin tätä kummallista, loputonta korona-aikaa ei olisi ollutkaan. Monet artistit totesivat nauttivansa suunnattoman paljon keikkailusta, sillä tämä oli monelle kesän toinen keikka. Esiintyjien ilo välittyi hyvin yleisöön ja nosti viikonlopun rentoa tunnelmaa entisestään. Hetken tuntui, ettei maailmassa mitään poikkeustilaa olisikaan.

Monet varmasti miettivät, onko korona-aikana turvallista käydä festareilla. Rehellisesti käsi sydämellä voin sanoa, että nämä festarit oli järjestetty todella hyvin ja kävijälähtöisesti. Avin määräysten mukaisesti jokaiselle festarikävijälle oli varattu oma istumapaikka pöydän äärestä. Tämä oli todella kiva lisä, ja toivoisin sen jäävän tavaksi. Käsienpesupisteitä löytyi riittävästi, käsidesiä oli joka puolella, vessat pysyivät puhtaana ja palvelut toimivat. Laaja ruokavalikoima miellytti, ja pyytämällä sai alkoholittomia drinkkejä. Erityiset kiitokset menevät siivousryhmä Kiffelille, jotka pitivät paikat puhtaina ja desinfioituina koko festarien ajan. Turvaväleistä toki tuli huolehtia itse, ja vaikka kaikki eivät niitä noudattaneet, oli yleisössä selvästi väljempää kuin yleensä. Ainut lisä, mitä olisin toivonut, oli vip-puolelle oma vesipullon täyttöpiste. Se kuitenkin on pikkujuttu kokonaiskuvassa.

Lauantain pääesiintyjä ja mun hartaiten odottamani bändi, Apulanta, perui esiintymisensä kaksi päivää ennen keikkaa. Pakko myöntää, että se harmitti aivan suunnattoman paljon. Perumiseen oli kuitenkin hyvä syy eli rumpalin sairaalaan joutuminen, ja Vaasa Festival hommasi nopeasti korvaajaksi Elastisen. Onneksi sentään saatiin hyvä esiintyjä tilalle, joten festareista jäi silti päällimmäiseksi erittäin hyvä mieli ja odotus ensi vuoden festareita kohtaan.

Kiitos Vaasa Festival upeasta viikonlopusta! Nyt kuvia, joiden avulla pääsette fiilistelemään tunnelmaa kesän parhaasta tapahtumasta upeassa merenrantamiljöössä vielä kerran.


Liput saatu Vaasa Festivalilta somenäkyvyyttä vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: