Hyvää vappua, tyypit! Monet opiskelijat tosin ovat vappua juhlineet jo pari viikkoa putkeen. Virallisestihan vappu on vasta huomenna, mutta koska olen lapseton opiskelija, niin mulle se the päivä on tänään. Ja suomalaisethan muutenkin juhlii aina aattona, kukapa sitä jaksaisi varsinaiseen päivään asti odottaa, jos on mahdollisuus vähän aiemminkin juhlia. Ei ainakaan tää kärsimätön tyyppi täällä, heh. Itse en vielä tämän illan suunnitelmista tiedä, tuskin mitään kovin kummoista tulee tehtyä, mutta vappuaaton perinteinen korkeakoulujen yhteinen piknik on mun päiväsuunnitelmani. Piknikillä on ihanaa istuskella kavereiden kanssa ja nauttia keväästä, tänä vuonna kun ei hirveä lumimyrsky yllättänyt niin kuin pari vuotta sitten. Silloinkin tosin erittäin kiva sisätilapiknik saatiin aikaan.

Viime vuonna sain hauskan vappuyllätyksen, kun ovikello soi ja oven takana oli ilmapallokissa. Mysteeri oli, miten kissa itse osasi soittaa ovikelloa, mutta ihana kisu nimettiin Taneliksi ja piristi mun päiviä pitkään. Taneli pitäisi viedä nyt uudelleen täytettäväksi, sillä se roikkuu edelleen siivouskaapissa odottamassa uusiokäyttöään. Hän on hyvin hurmaava kissa!
  vappu kuulumiset 2vappu kuulumiset 1vappu kuulumiset 3

Viime aikoina olen myös puuhannut kaikkea muuta kivaa ja vähemmän kivaa, kuten esimerkiksi…

…makoillut parvekkeella ja nauttinut paahtavasta auringonpaisteesta. En meinannut malttaa tulla sisälle ollenkaan, sillä halusin ottaa kaiken irti lämmöstä ja auringosta vielä kun voi. Vapun jälkeen meinaan on taas luvattu sade- ja lumisateita, mutta älkää pliiiis jaksako taivastella sitä. Lumisade huhtikuussa on kuitenkin normaalimpi ilmiö kuin ne parinkympin lämmöt.

…käynyt käärmenäyttelyssä ja koskenut elävää käärmettä! Näyttelyssä oli erilaisia käärmeitä, liskoja sekä niin sanottu mitä ihmettä-osasto, jonne oli koottu erilaisia mutaatiota joita eläimistä ja ihmisistä on aikojen saatossa löydetty. Oli kyllä mielenkiintoinen näyttely!

…kärsinyt terveysongelmista. Mun sydän on hakannut tosi lujaa ja epätahtiin, jonka vuoksi mua on huimannut todella paljon ja on ollut huono olo. Verikokeissa paljastui onneksi syy rytmihäiriöihin, ja asiaa hoidetaan. Selvisin siis säikähdyksellä ja parilla lyhennetyllä työpäivällä ja nyt vaan toivon olon kohenemista.

…tehnyt itse kermakaljaa. Tällaisena potterfriikkinä olin aivan innoissani kermakaljan keittämisestä. Prosessi olikin hauskempaa kuin itse lopputulos, mutta tulipahan kokeiltua!

…sitsannut vuoden tauon jälkeen. Sitsit ovat siis akateemiset pöytäjuhlat, joiden aikana istutaan pöydässä, lauletaan, juodaan ja syödään, katsellaan ohjelmanumeroita ja ei käydä vessassa muuta kuin tauoilla. Sitsaaminen on hauskaa, mutta seuraavan päivän olo ei ole, joten en ole pitkään aikaan jaksanut osallistua. Nyt kuitenkin lähdin Euroviisu-teemaisille sitseille ja hauskaa oli, ja kohtuullisen alkoholin käytön myös seuraavana päivänä täysin siedettävä olo.

Nyt on aika lähteä vappuhulinoihin! Hauskaa vappua teille, muistakaa kerätä omat roskanne pois piknikeiltä ja muilta ja pitää hauskaa! Mitä teidän suunnitelmiinne kuuluu?

2 Comments

  1. Onpa söpö vappupallo! Siis, anteeksi, Taneli-kissa 🙂

  2. Taneli on ihan mahtava, nimeään myöten 😀 se vielä oikeesti "kävelee" perässä kun sitä vetää ja siltä puuttuu toinen korva, kuinka söpö voi olla <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: