1 laituri dramaattinen maisema


Herkuttelusyntini
Voin syödä purkillisen Pringles Originaleja ongelmitta ja vetää siihen päälle vielä kolmasosan isosta sipsipussista. Oon oikeesti pahimman luokan sipsihirmu, mutta minkäs sille voi kun se on niin hyvää…
Ihonhoitosyntini

Tunnustan: en jaksa pestä meikkejä erikseen pois illalla, jos en käy muuten suihkussa. Eli nukun välillä siis meikit naamassa. Tosin haluan vähän puolustella tätä sillä, että käytän pääasiassa vaan ripsaria ja kulmakynää, eli iholle ei meikkiä jää yön ajaksi.
Siivoussyntini

Mulle on ihan luontevaa elää epäjärjestyksessä ja lattioille kasvavat vaatepinot ei ihan oikeasti useimmiten edes haittaa mua, tiettyyn pisteeseen asti. Likasuutta en siedä, sotkua kyllä. En ole kovin tarkka siivouksesta, epäjärjestys on musta ihan ok kunhan ei etene kaaokseksi asti.
Hiussyntini

Jos en aio pestä hiuksia, en myöskään kastele niitä suihkussa vaan pidän ne nutturalla niin, että niihin osuu vettä mahdollisimman vähän. Joskus saatan olla useamman päivän niin, ettei mun hiuksia ole edes kasteltu välissä.

6 laituri dramaattinen maisema7 laituri dramaattinen maisema

Ystävyyssyntini

Oon älyttömän huono vastaamaan viesteihin. Usein en puhelimen kilahtaessa (okei pidän kyllä aina puhelinta äänettömällä ja värinättömällä) vaan voi tai jaksa keskittyä tarpeeksi viestin vastaamiseen, ja sitten asia unohtuu. Pahinta on huomata se vasta sitten, kun sama ystävä laittaa uudestaan viestiä ja näen sen pahimmassa tapauksessa viikkoja vastausta odottaneen viestin keskustelussa. Hups.

Pukeutumissyntini

Mulla on erittäin paljon vaatteita, joita en enää käytä ja joita silti säilytän vuodesta toiseen, kun en raaski heittää pois. Pitäisi käydä ne läpi ja rohkeasti vaan pukea päälle vanhoja vaatteita ja yhdistellä niitä uudestaan. Tosin nämä vanhat vaatteet on sitten oikeasti välillä ihan useita vuosia vanhoja, eli pitäisi oikeasti jaksaa heitellä niitä eteenpäin kun omat käyttökerrat jäävät vähiin.

2 laituri dramaattinen maisema

Parisuhdesyntini
Mulla on tapana jättää kaikki lähtövalmistelut ihan viime tippaan. Kun sovitaan lähtevämme johonkin, saatan istua sohvalla tekemättä mitään siihen asti, että aikaa lähtöön on enää muutama minuutti. Silloin alan tekemään asioita hirveellä vauhdilla ja oon valmis ihan viime tipassa, kun poikaystävä on jo kengät jalassa ovella odottelemassa. Ymmärrän täysin, että tää synti on hieman ärsyttävä. 😀

14 Comments

 1. Toivottavasti ei ikinä erehdytä asumaan saman katon alla, kuulostaa siltä et ajaisit mut hulluks ennätysajassa 😀 ainoastaan tuohon sipsisyntiin yhdyn ja siihen ihan 110% koska ilman sipsiä ei kyllä ole tulevaisuutta.

 2. Haha joo mun asumistapa ei ehkä sovi ihan kaikille, voin kuvitella että meille käy paremmin nää muutaman päivän vierailut. 😀 Tosta lauseesta vois tulla mun uus motto, koska ilman sipsiä ei todellakaan oo tulevaisuutta!

 3. Itsekin nappasin tämän syntilistan täytettäväksi jossain vaiheessa 😀

 4. Ai mä kuolen nauruun��Hyviä syntejä sulla����Keep going!

 5. Aika samanlaisia syntejä kuin itelläkin olisi 😀 Etenkin tuo sotkuisuus.. Likaista ei saa olla, mutta tavarat kyllä turhan usein unohtuvat juuri siihen, mihin ne olen hätäpäissäni lätkäissyt.. Noh, voisi kai sitä asiat vieläkin huonommin olla 😀

 6. Osa kuulostaa aika samalta kuin itselläni 😀 Oikeastaan vain se erona, että inhoan sipsejä ja haluan aina ennen nukkumaan menoa pestä meikit pois.

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

 7. Kiva, että sinäkin olit tarttunut tähän! On ollut niin hauska lukea kaikkien vastauksia 🙂

 8. Hyvä päätös! Näitä on kyllä ollu kiva lukea muiden blogeista 🙂

 9. Haha, kiitos! Ehkä osasta syntejä voisi koittaa päästä eroonkin… 😀

 10. Nimenomaan näin! Ja se mun siivouskin on yleensä sitä, että siirtelen tavaroita paikasta toiseen edestakas… Hyödyllistä 😀 Saatan hinkata jotain jääkaapin oven sisäpintaa ja hellan levyjen välejä niin pikkutarkasti, mutta kun yleinen järjestys pitäisi pitää niin mun mielenkiinto loppuu nopeasti. 😀 Joo, kyllä me näillä synneillä kuitenkin pärjätään kun on tähänkin asti pärjätty!

 11. Okei, sipsiasiassa oot siis mun täydellinen vastakohta! 😀 Mäkin mielelläni pesisin meikit pois, mutta kun aina ei vaan jaksa, haha. Kuinkahan monet saarnat oon siitäkin asiasta kuullut about kaikilta meikkaavilta kavereiltani, pitäis vaan olla reipas!

 12. Jep, heti tän nähdessäni tiesin tän päätyvän myös mun blogiin! Oon kyllä klikkaillu lähes kaikki nää postaukset auki mitä on vastaan tullut. 🙂

 13. Yhdyn aika moneen kohtaan, etenkin sipsiaddikti olen ja en jaksa joka ilta pestä ripsareita pois. ^^' Myös hallittu kaaos eli sotkua siedän, kunnes tulee se tietty piste jolloin on siivottava.. yleensä ennen ku tulee vieraita 😀

  Noora
  http://korpikuusessa.blogspot.com/

 14. Hallitussa kaaoksessa on se hyvä puoli, että asunnon saa yleensä kuitenkin noin 20 minuutissa vieraskoreaan kuntoon, käyttäen tietysti hyödyksi kaikkia komeroita ja sängynalusia… 😀 Mä oon tosi tosi kovasti koittanut nyt kunnostautua tossa ripsarien pesemisessä, vaikka joskus väsymys voittaa. Sipsistä en oo päässyt enkä kyllä haluakaan päästä irti, sen verran hyvä synti se on, haha!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: