新年快樂!

這個月的職位很短。我認為即使是說中文的人也不會對此有所了解。不要緊。

現在是新的一年。我不會特別慶祝,因為現在您什麼都不能去了,明天我有工作。我喝一兩杯酒,然後看表。我白天走了很長一段路。暫時感覺還不錯。

明年再見!

postaus-vieraalla-kielella-kiina

Oma taustani kiinan kielen kanssa: Nada. En ole ikinä opiskellut kiinaa, ja tämän postauksen tekeminen ei varsinaisesti rohkaissut opiskelemaan. Joskus olen leikkinyt ajatuksella alkeista, kun niitä meidän yliopistossa etänä voisi opiskella, mutta ei musta kyllä taida olla siihen. Seuraan Macaussa asuvan Veran blogia ja kiinan opintoja, ja vaikka hänelle hattua nostankin, niin en usko oman kärsivällisyyteni riittävän tuohon kieleen!

Fiilikset postauksen kirjoittamisesta: Tavallaan kiva, tavallaan outo. Ihan hullua, että tämäkin postaussarja loppuu nyt tähän. Vielä olisi monta kieltä jäljellä! Tämä postaussarja ei ole ollut blogin luetuin, enkä sitä odottanutkaan, mutta näitä oli todella kiva tehdä. Rakastan vieraita kieliä ja haluaisin oppia vaikka kaikki. Olen opiskellut kuitenkin montaa eri kieltä vähintään alkeiden verran, ja vaikka kaikki säännöt eivät heti menekään päähän, koen omaavani ihan hyvän kielipään. Tätä sarjaa tulee kyllä ikävä.

Kiitos kaikille tätä postaussarjaa ja blogia ylipäätään tänä vuonna seuranneille. Nähdään ensi vuonna, hyvää ja turvallista vuoden vaihtumista kaikille!

Aiemmat vieraskieliset postaukset näet tästä:

2 Comments

  1. Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    http://www.pimentamaisdoce.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: