Tämän asun kuvaamisesta on jo reilusti aikaa, mutta en malta olla julkaisematta sitä silti. Mietin päässäni kivan asun, ja päälle pukiessani tajusin, että kaksi vaatteista on itseasiassa poikien osastolta. Kyseiset vaatekappaleet ovat takki ja paita. Käytän jonkin verran lastenosastoilta ostettuja vaatteita, sillä isoimmat senttikoot menevät päälleni hyvin useimmissa tapauksissa. Lasten vaatteet ovat usein myös hieman halvempia, vaikkeivat aina ulkonäöllisesti eroa juuri mitenkään aikuisten puolella olevista vaatteista. Hyödynnän siis häpeilemättä lastenosaston tarjontaa ja säästän välillä kymmeniäkin euroja sillä taktiikalla.

poikien vaatteissa 1poikien vaatteissa 4

Asun takki on peräisin kirppikseltä, ja on mulle oikeastaan hieman liian iso. Takki on tosi kevyt ja mukava päällä, ja sopii hyvin lämpimähköille keleille rennoksi takiksi. Mun mielestä tää väri on tosi kiva! Takki löytyi tosiaan kirpputorilla miesten puolen rekistä, ja kokoluokituksensa puolesta on vielä lasten mallia. Poikien takissa mennään eteenpäin siis, vaikkei ulkonäkönsä puolesta sitä heti arvaisikaan. Hintaa takilla oli muistaakseni kolme euroa.

Paita taas on tilattu netistä Zalandon sivuilta. Tunnustan olevani tässä somemainonnan uhri, sillä näin Facebookin etusivulla mainoksen Hilfigerin paidoista ja ihmettelin niiden edullista hintaa. Hetken selailtuani tajusin paitojen olevan lasten kokoa, ja hinta selittyi. Luulin vielä tässä vaiheessa katselevani unisex-mallistoa, ja tilasin sopivan kokoisen paidan kotiin. Hinnaksi jäi vähän päälle kaksikymppiä. Paidan saapuessa huomasin sen olevan sittenkin poikien vaate, mikä ei kyllä suoraan sanoen haittaa yhtään, vaan huvittaa vain. Olisin paidan tilannut joka tapauksessa, vaikka olisinkin jo ostovaiheessa tajunnut sen olevan poikien paita.

poikien vaatteissa 5poikien vaatteissa 3

Kierrellessäni lastenvaateosastoja katselen usein vaatteita myös poikien puolelta, eikä niiden ostaminen ole mulle mikään ongelma. Kukaan ei taida olla koskaan edes huomannut mulla olevan päälläni poikien vaate, jos en ole asiasta itse erikseen sanonut. Mun sieltä osastolta ostamat vaatteet on usein juurikin tämän asun tyylisiä, joten sukupuoli tai ikä ei niissä mitenkään erikseen korostu. Varsinkin kirppareilta tulee löytöjä tehtyä ihan molemmilta osastolta – kirppistakkeja taidan ainakin olla ostanut jopa enemmän miesten puolelta. Mun mieltä kaivelee edelleen yksi college-paita, jonka näin joskus vuosia sitten henkkamaukan poikien osastolla. Se oli tummansininen ja siinä oli iso printtikuva Super Mariosta, ja vieläkin harmittaa etten paitaa sillon ostanut. Super Mario on ihan paras!

Ostatteko te vaatteita lastenosastoilta tai jopa poikien puolelta? Jos löytäisitte hyvän vaatekappaleen joka osottautuisi poikien vaatteeksi, ostaisitteko sen vai häiritsisikö tieto poikien osastosta liikaa? Ja ennen kaikkea – olisitteko tunnistaneet mun asun takin ja paidan poikien vaatteiksi?

poikien vaatteissa 2poikien vaatteissa 6

Paita / Tommy Hilfiger
Takki / Kirppari
Farkut / Carlings
Kengät / Adidas

2 Comments

  1. Mulla on kaapissa yhdet farkut lastenosastolta itseasiassa Rovaniemeltä ostetut, että niilläkin ikää jo sen 5-6v 😅🙈 kengät on toinen, jos löydän sopivat lasten puolelta saatan säästää 10-20e 👌🏻 kunnon lökäreitä ja huppareita löytyy paremmin poikien (miesten) puolelta. Ollaan saatu lapsille serkkujen vanhoja vaatteita ja turha niitä 110 kokoisia vaatteita on säästää kunnes tuo 95cm ukkeli kasvaa kun neiti on nyt sen 105cm pitkä, käytössä on 🤩 en ois arvannut sun asusta mitkä on poikien puolelta, toi takki on kyllä ihana! Aika super kirppislöytö 👌🏻

  2. Ah Rovaniemeltä, mulla on kanssa sieltä ajoilta kirpparilta ostetut housut joita käytän edelleen. SPR Kontti palveli hyvin! 😀 Kenkiä ostan itekin lasten puolelta, kun koko 36 on välillä lasten ja välillä aikuisten hinnoissa. Siinä säästää kyllä helposti!

    Lapsilla varsinkin ei ainakaan mun mielestä oo niin vaatteissa sukupuolella väliä, kun suuri osa kuoseista menee molemmille. Tai ainakin mun lapsuudesta näin muistelisin, haha. Toi takki oli kyllä mahtava kirppislöytö! Propsit siitä menee kyllä poikaystävälle joka sen bongasi, musta toi on huippu vähän oversize-takki! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: