Tehtiin viime viikolle hauska haaste yhdessä poikaystäväni kanssa. Luovutin hänelle kuvainnolliset avaimet vaatekaappiini ja täydet valtuudet päättää koko viikon kaikki asuni. Kerroin viikon ohjelmani etukäteen ja esitin lyhyitä toiveita siitä, milloin haluan siistin asun ja milloin voin pukea päälleni jotain rennompaa. Sovimme myös, että saan puuttua asuun, jos jokin vaate tuntuu epämukavan puristavalta tai muuta vastaavaa. Näin ei käynyt koko viikkona, ja alla olevat asut ovat oikeasti täysin poikaystäväni päättämiä. En puuttunut asuihin millään tavalla.

No, itse asiaan: tällaisia asuja poikaystäväni minulle valitsi.

poikaystävä päättää vaatteet 1
Paita Carlings | Housut Puuvillatehdas/Weecos | Pipo Vero Moda

Maanantain ohjelma: Luento 12-16

Tämä asu on niiin hipsteri, aina lyhyeksi käärittyä pipoa ja imagolaseja myöten. Tykkään hipserihtävästä tyylistä, joten tätä oli hauska kokeilla. Rakastan noita Puuvillatehtaan housuja, mutta en ole osannut käyttää niitä talvella. Fleece, joka on tuttu tästä postauksesta, on jäänyt vähemmälle käytölle tänä lämpimänä talvena. Olen kuitenkin varsinainen vilukissa, joten fleece lämmitti ihanasti läpi pitkän luennon. Imagolasit ovat hauskat, mutta en ole uskaltanut käyttää niitä aiemmin. Nyt oli siihen mahdollisuus, ja mielestäni ne täydensivät tyylin loistavasti. Asun pitäminen jännitti, mutta olin siihen erittäin tyytyväinen. Jatkoon!

poikaystävä päättää vaatteet 2

Paita Monki | Neuletakki Vila | Housut H&M/kirppis

Tiistain ohjelma: Työpäivä lehden toimituksessa 9-17


Siisti, värikäs ja mukava asu. Vihreä neuletakki on ihan yksi mun lemppareista tällä hetkellä, sillä se on niin lämmin ja mukava ja samalla kivan näköinen. Vaaleanvihreä paita taas on värinsä ja mallinsa puolesta ihana. Housut tuovat kivasti tasapainoa asuun väritykseltään. Tässä asussa oli helppoa mennä toimitukseen, jossa haluan pukeutua hieman siistimmin. Itse olisin todennäköisesti yhdistänyt asuun tylsästi mustat farkut, joten olin iloinen poikaystäväni housuvalinnasta. Pitkä neuletakki on ehdoton valinta housujen kanssa, jotka eivät ole korkeavyötäröiset,  joten kiitän tästä yhdistelmästä. Voisin helposti valita itsekin tämän asun päälleni!

poikaystävä päättää vaatteet 3


Poolopaita Marimekko/kirppis | Kauluspaita Marimekko/kirppis | Farkut Levis/Carlings | Pipo Vero Moda

Keskiviikon ohjelma: Työpäivä lehden toimituksessa 9-17

Mua jännitti pitää tätä asua, sillä tunsin oloni taas niin hipsteriksi. Tykkään molemmista paidoista erikseen, mutta en osannut kuvitella yhdistäväni niitä. Maanantain asusta tuttu lyhyt pipo kruunasi hipsteriyden, ja en alkuun pitänyt sitä päässä sisällä työpaikalla. Jossain vaiheessa asu alkoi kuitenkin tuntua enemmän omalta, ja vedin pipon päähäni tyytyväisenä. Ja ai vitsit, onhan tämä asu nyt mielettömän kiva! Niin kiva, että laitoin siitä jo etukäteen kuvan Instagramiin, haha. Tässä asussa toteutui hyvin koko haasteen tarkoitus, sillä poikaystäväni sai minut ihastumaan asuun, jota en ikinä itse olisi osannut yhdistää päälleni.

poikaystävä päättää vaatteet 4

T-paita varastettu poikaystävältä | Kauluspaita New Yorker | Farkut Levis/Carlings

Torstain ohjelma: Työpäivä lehden toimituksessa 9-17

Ah, nyt on mukava asu! En olisi itse laittanut tuota löysää t-paitaa tähän asuun, sillä olen tottunut käyttämään sitä vain yöpaitana, se kun on tosiaan poikaystävän kaapista pihistetty ja sitä myötä vähän väljä mulle. Samettinen kauluspaita taas on yksi niistä vaatteista, jonka heitän päälleni, kun en muuta keksi. Ostin sen New Yorkerista työskennellessäni siellä, ja pidinkin sitä päällä varmaan puolina työpäivistä. Toimituksen työpäiviin on hankala joskus pukeutua, sillä ei voi ikinä kotoa lähtiessään tietää, päätyykö olemaan koko päivän toimituksessa, lounastapahtumaan suurlähettiläiden kanssa vai uutisen yhteyteen liitettävään videoklippiin puhumaan. Pukeutumisen tulee siis olla siistiä, mutta kuitenkin riittävän rentoa. Mielestäni nämä kolme asua olivat onnistuneita, eikä töissä tullut vastaan tilannetta, johon olisin ollut epäsopivasti pukeutunut.

poikaystävä päättää vaatteet 5

Mekko Adidas | Housut Adidas

Perjantain ohjelma: Luento 8-10

Vuorossa oli sellainen päivä, johon olisin voinut lähteä vaikka hupparissa ja kollareissa. Kahden tunnin aamuluento ei nimittäin vaadi mitään pukukoodia. Sain vetää ylleni poikaystävältä joululahjaksi saamani Adiaksen kollarimekon. Mekko on siisti, mutta mukava ja vähän sporttinen. Olen käyttänyt samaa mekkoa töissä yhdistettynä sukkahousuihin, mutta tällä kertaa se sai kaverikseen Adidaksen housut. Nuo legginssimateriaalia olevat housut ovat mun käytetyimmät kotihousut, sillä ne ovat älyttömän mukavat jalassa. Kodin ulkopuolella en niitä liiemmin käytä, mutta tähän ne sopivat mielestäni hyvin. Tykkäsin asusta paljon!

poikaystävä päättää vaatteet 6


Paita Levis/Carlings | Neuletakki New Yorker | Farkut Carlings

Lauantain ohjelma: Tentti 12-14, työpäivä kello- ja koruliikkeessä 14-18

Lauantain asu oli haasteellinen, sillä tentissä haluan pukeutua mukavasti, mutta töissä tarvitsen kuitenkin siistit vaatteet. Olin positiivisesti yllättynyt tästä asusta, sillä se täytti molemmat toiveeni. Leviksen raitapaita kulkee nimellä matkapaita, sillä mulla on se aina mukana jokaisella reissullani. Se on mukava, siisti, istuu hyvin ja sopii kaiken kanssa yhteen. Jos nimeäisin jonkin luottoasukseni, se olisi juuri tämä paita ja nuo mustat Leviksen farkut. Ihmekös siis tykkäsin tästä asusta niin paljon, heh. Pitkä villakangasneuletakki taas oli sellainen, jota en olisi osannut tähän itse valita, ehkä värinsä puolesta. Yhdistelmä toimi mielestäni kuitenkin hyvin, enkä palellut tenttisalissa tai ollut sotkuisen näköinen töissä. Toimii!

poikaystävä päättää vaatteet 7


Paita KappAhl/kirppari | Alustoppi Tommy Hilfiger/Moda Aukia | Housut Monki

Sunnuntain ohjelma: Työpäivä kello- ja koruliikkeessä 12-16

Tämä oli mielestäni koko viikon erikoisin asu. Löysä ja ohut kollaripaita on mielestäni todella kiva, mutta jostain syystä on jäänyt vähälle käytölle. Sen yhdistäminen hulmuavalahkeisiin samettihousuihin tuntui todella erikoiselta idealta. Yllätyin kuitenkin siitä, miten hyvin yhdistelmä toimi. Rakastan noita housuja, ja asussa on pientä hulluttelun makua. Hilfigerin topin olkaimet taas näkyvät kivasti paidan alta. Asu on ihanan erikoinen, mutta kuitenkin todella kiva. Viihdyin näissä vaatteissa todella hyvin! Ainut miinus oli asun taskuttomuus, jonka huomasin vasta töissä. Ratkaisin sen lainaamalla töistä vyölaukkua, joten miinus on pois pyyhitty.


Jälkifiilikset haasteesta ovat todella positiiviset. Oli ihanaa lähteä päivän menoihin ilman, että tarvitsi miettiä, mitä laittaa päälle. Yritin valita haasteelle sellaisen viikon, jossa mulla olisi mahdollisimman paljon erilaisia arkimenoja. Lähdin haasteeseen luottavaisin mielin, sillä poikaystävälläni on hyvä tyylitaju. Jännitin kuitenkin vähän sitä, kuinka hurjia kokeiluja pukisin viikon aikana päälleni. Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen asuihin, ja pukisin kaikki uudestaankin päälle. Toivoin saavani housuinspistä asuihin, sillä olen jumittanut täysin mustiin farkkuihin. Sain mitä halusin, ja hauskaa oli! Poikaystäväkin tykkäsi haasteesta, ja ilmoitti haluavansa totetuttaa tämän uudestaan kesällä, kun vaatevalikoimaa on enemmän tarjolla.

Uskaltaisitko sinä lähteä vastaavaan haasteeseen ja antaa kumppanisi valita sun koko viikon asut? Minkä päivän asu on suosikkisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: