Moi. Viime postauksesta on taas kulunut niin pitkä aika, etten itsekään sitä halua ajatella. Halu pitää blogi pystyssä on kuitenkin vahva, joten yritetäänpä taas.

Pientä päivitystä on kuitenkin syytä tehdä, koska kyllähän sitä ehtii sattua ja tapahtua. Viimeisen blogin puolella nähdyn elonmerkin jälkeen olen muun muassa muuttanut uuteen asuntoon, jossa elintilaa on aiempaa enemmän ja sauna lämpenee useita kertoja viikossa. Ei olla poikaystävän kanssa vieläkään kyllästytty ihailemaan joka ilta parvekkeelta näkyvää merinäköalaa ja koko horisontin maalaavia auringonlaskuja.

casual rocks 1


Syksyllä kirjoitin myös kandidaatintutkielmani ja voi huh sitä prosessia. Teoreettiset viitekehykset kulkivat mun ajatuksissa päivisin ja öisin kummittelemassa, mutta analyysiosuus oli oikeasti mielenkiintoista kirjoittaa. Kandini aihe on kaupalliset blogiyhteistyöt Suomen Punaisen Ristin kanssa, joten tutkin monena iltana nenä huurussa blogipostauksia ja analysoin niiden ominaispiirteitä. Aidosti kiinnostava aihe sai kyllä koko sen urakan tuntumaan mielekkäältä, vaikka stressin määrä tosiaan olikin suuri. Ootteko huomannut samaa opinnäytteitä kirjottaessanne ja mistä aiheesta ootte kyseiset työnne tehneet, jos sellaista on tullut tehtyä?

Olen myös aloittanut uuden työn vuoden alussa, mutta en raaskinut luopua myöskään vanhasta työpaikastani. Tämä tarkoittaa sitä, että teen noin kolmesta neljään vuoroa viikossa töitä plus enemmän opintopisteitä kuin aikoihin. Tahti on ollut aika voimia vievä, mutta pikkuhiljaa alkaa helpottaa. Kesäksi jätän molemmat työpaikkani ja siirryn oman alan töihin. Oon niin innoissani tulevasta kesätyöpaikasta!

casual rocks 2

Lisäksi olen kiikuttanut kotiin kaksi uutta kasvia. Onneksi tuo parempi puoliskoni muistaa paremmin kastella kasveja kuin minä, sillä täällä ei muuten mikään pysyisi elossa. Rakastan kasveja, mutten tosiaankaan ole mikään viherpeukalo.

Ai niin, olen myös ottanut nenäkorun ja leikannut hiuksista pois kolmisenkymmentä senttiä. Hiukset lähtivät hyväntekeväisyyteen peruukkitarpeiksi ja nenälävistys on parantunut hyvää tahtia.

Sellaista mulle tällä kertaa. Mitä teille kuuluu?

2 Comments

  1. Ihanaa, että oot back! Sun postauksia on aina kiva lukea 🙂

    Itsellä kandityö edessä vasta ensi vuonna, mutta siihen valmentavia kouluhommia tehdessä oon itsekin lumoutunut aiheestani 😀 Kirjoitin sosiaaliseen mediaan postattujen kuvien vaikutuksesta ihmisten matkakohteiden valintaan ja jotain vastaavaa olisi suunnitteilla tehdä koko lopputyöksi. Ensi vuosi ja stressi kauhistuttaa jo nyt, mutta eiköhän aikatauluttamalla ja kiinnostavasta aiheesta kirjoittamalla siitä selvitä 😉

    P.s. Itsekin pistin juuri saman verran, 30cm, hiuksia syksyllä hyväntekeväisyyteen 😀

  2. Vitsi miten kiva kuulla, kiitos! 🙂 Sitä aina pelkää jos täällä ei ookaan enää ketään, mutta nyt motivaatio kirjottaa kasvo entisestään.

    Toi sun aihe kuulostaa tosi mielenkiintoselta, voisin kuvitella itekin tekeväni tollasesta aiheesta lopputyötä ihan innoissani. 😀 Hyvä aihe pelastaa niin paljon! Tuo stressin määrä oli täälläkin ihan valtava, mut hyvä aikataulu (ja siinä pysyminen heh) ja asenne "tää on vaan yks pitkä essee" toimi ainakin mulla. Tsemppiä siihen jo nyt!

    Mä katsoinkin sun instagramista että hiuksia on lähtenyt ja haaveilin sillon ite tekeväni saman, mut näin kauan siihen meni että uskalsin 😀 Toi hyväntekeväisyysjuttu on kyllä niin hyvä tässä kohtaa, kun mitäpä niillä hiuksilla enää itekään tekee kun ne on jo irti leikattu!? 😀 mahtavaa, että säkin siis lahjotit! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: