eräasu 1eräasu 2 ja 6
eräasu 5

Tämän asun oon halunnut esitellä teille jo pidemmän aikaa! Alkuvuodesta vedin kenkävalintaa lukuunottamatta nämä kamppeet päälle lähtiessäni yliopistolle ja totesin, että olisin voinut hyvin lähteä samoissa vaatteissa metsän keskelle erämökille takkatulen ääreen. Ainakin ulkonäön puolesta tämä asu olisi sopinut hyvin metsään omasta mielestäni, käytännöllisyydestä en niinkään tiedä. Suuntasin kuitenkin yliopistolle, ja musta onkin hauskaa, että toisena päivänä käytän yliopistolla siistejä kauluspaitoja ja toisena päivänä vedän päälle paksun fleecepaidan. Oma tyyli sisältää tänä päivänä elementtejä niin laidasta laitaan, että kauluspaita ja fleece tuntuvat molemmat omilta valinnoilta. Ehkei kuitenkaan samaan aikaan päälle puettuna.

Vaikka nyt lämpimien kevätsäiden helliessä tuntuu utopistiselta ajatella vetävänsä paksun fleecen päälle, on nämä kuvat otettu parin viikon sisään, jolloin tuo paita oli vielä käytössä. Ja on se edelleenkin tuossa vaaterekissä roikkumassa. Ajattelin laittaa sen piiloon vasta kuun vaihteessa, kun oon tällainen vilukissa ja kääriydyn iltaisin aina ties mihin kollareihin ja peittoihin. Ja tässä täytyy kuitenkin muistaa mun asuvan Vaasassa, jossa tuulee niin hitsin kylmästi, että ei tuollakaan fleecellä ilman takkia vielä pärjää tuulispäivän sattuessa kohdalle. Ensi talvelle on kuitenkin jo yksi suosikkivaate valittu, sillä tuo luonnonvalkoinen pörröfleece on vaan jotenkin niin ihana. Ja materiaalissa on se plussa, että tuo kutittaa ihoa todella paljon vähemmän kuin voisi kuvitella.

Asuun kuuluvat kengät ovat muuten mun ainoat talvikengät tällä hetkellä, kun edellisistä ahkeraan käytetyistä kengistä irtosi pohja aivan ykskaks. Tykkään näistä maihareista todella paljon, mutta jostain syystä saan niistä edelleen kunnon rakot joka käyttökerran jälkeen. Ehkä se johtuu siitä, etten näitä edes viikottain käytä, mutta luulisi tässä yli neljän vuoden aikana kengän kuitenkin edes vähän muotoutuneen omaan jalkaan. Täytyy jatkaa yrittämistä, nimimerkillä kolme rakkoa jaloissa tälläkin hetkellä vedettyäni kyseiset kengät jalkaan pari päivää sitten.

Mitä mieltä te olette tästä asusta – pukisitteko sen mieluummin erämökille vai yliopistolle?

eräasu lähikuvaeräasu 9eräasu 8

Fleece, farkut ja pipo / Carlings
Kengät / Anttila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: