Uusi vuosi ja uudet kujeet, myös blogin puolella. Loppuvuodesta pähkäilin blogini tavoitteita tälle vuodelle ja puolison avustuksella tein julkaisusuunnitelmaa tälle vuodelle. Haluan vähän raottaa bloginkin puolella suunnitelmia, jotta tiedätte, mitä tuleman pitää.

Blogissani tulee olemaan kolme pääaihetta: matkustelu, ekologisuus ja ulkomailla eläminen. Eli melko samaa settiä kuin aiemminkin, mutta satunnaiset lifestyle-postaukset kohdistuvat nyt enemmän ulkosuomalaisuuteen. Matkustelussa haluan ottaa entistä enemmän kantaa vastuulliseen matkailuun. Muutenkin haluan tuoda enemmän humanitäärisia asioita esiin tänä vuonna. Ajattelin myös jakaa erityisesti Tukholma-vinkkejä, kunhan pääsen itsekin tutustumaan kaupunkiin paremmin.

Viime vuonna pyrin postaamaan joka tiistai ja lauantai. Lisäksi postasin satunnaisesti torstaisin matkailuaiheisia postauksia travel thursdayn merkeissä. Minusta tämä aikataulutus toimi hyvin, joten aion jatkaa samalla linjalla. Pyrin postaamaan joka tiistai ja lauantai, sekä niin usein torstaisin, kuin vain ehdin. Torstaipostaukset painottuvat matkailuun, tiistait ulkomailla elämiseen ja lauantait ekologisuuteen. Nämä saattavat kuitenkin vaihdella silloin tällöin, joten mikään ei ole kiveen hakattua.

Vanhat postaussarjat Kuukauden ekoahdistus ja Postaus vieraalla kielellä tulivat päätökseensä joulukuussa. Sen sijaan tilalle astuvat uudet postaussarjat: Kuukauden ekovinkki ja Postaus vieraalla murteella. Ekovinkki tulee aina kuun alussa ja murrepostaus on kuukauden viimeinen postaus. Viime vuodelta jatkaa myös postaussarja Kohti vastuullista vaatekaappia.

Suurin muutos blogissa on se, että olen ajatellut siirtää blogin Rantapallon sivustolle. Tunnukset on jo luotu, mutta tekninen puoli on vielä kesken. Uskon saavani Rantapallolla enemmän yleisöä, jolle blogini kohdistuu. Haluan pois blogger-pohjalta, jossa muokkausmahdollisuudet ovat rajalliset. Rantapallon yhteisöllisyys houkuttaa, joten toivotaan, että blogin siirto onnistuu.

Otan mielelläni vastaan postaustoiveita ja muuta palautetta. Mikä on ollut hyvää, mitä haluaisit nähdä enemmän?

Lyhyestä virsi kaunis: käy joka viikon tiistai, torstai ja lauantai kurkkaamassa blogiani, niin näet varmasti uudet postaukset.

Päivittelen myös muuta somea, eli Instagramissa löydät mut nimellä laurahelini ja Facebookissa päivittyy blogin sivu Laura Linnea.

Kiitos kun olet ollut mukana, ja tervetuloa viettämään kanssani tätäkin vuotta!

2 Comments

  1. Oi ihana kuulla vähän blogin suunnitelmista! Rantapallolle siirtyminen on varmasti hyvä idea 🙂 Myös postaussuunnitelmat kuulostavat mahtavalle. Tukholma postaukset kiinnostaa, oon käynyt siellä moooonia kertoja, mut aina on se sama vanha kaava ollut, kun siellä on viettänyt vain muutaman hassun tunnin, sillä laivallahan sinne on aina menty. Olis joskus kiva tutustua kaupunkiin vähän pidempäänkin. Ja hei, täytyykin ottaa seurantaan sun insta ja fb sivu 😉

  2. Kiitos Kata! Kommentista ja siitä että oot messissä täällä ja nyt myös muissa kanavissa. Sun kommentit osaa aina piristää. <3

    Mä tykkään vuoden alussa aina vähän avata, mitä on tulossa, niin seuraajat voi sitten päättää haluaako vielä seurata vai ei. 😀 Ja tässä vaiheessa voi esittää toiveita mistä haluaisi lukea enemmän. Toivon, että tuo Rantapallolle siirtyminen onnistuu, uskon että se toisi paljon mun blogille.

    Musta tuntuu että monella suomalaisella on tuo sama suhde Tukholmaan! Mä olin käynyt täällä kaksi kertaa ennen ensimmäistä muuttoa (sillon 2017). Kerran päivä Tukholmassa -risteilyllä ja toisen kerran työhaastattelussa. Eli käytännössä en tiennyt kaupungista mitään. 😀 Olisi niin kiva päästä jakamaan vinkkejä täältä! Sormet ristissä nyt vaan odotellaan että eräs pieni pandemia saadaan kuriin ja täälläkin pääsee taas liikkumaan, sormet syyhyää päästä museokierroksille ja niistä kirjoittamaan. 😀 Ja Gamla staniin fikalle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: