PERUSJUTUT

Siviilisääty: Naimaton, avoliitossa, parisuhteessa. Miten sen nyt haluaa sanoa, että sormusta ei ole, mutta kumppani on.
Asumismuoto: Vuokralla kerrostalossa.
Ammatti/työpaikka: Opiskelija/toimittaja/freelancer/myyjä, päivästä riippuen. Olen töissä kello- ja korukaupassa, opiskelen filosofian maisteriksi, teen sijaisuuksia toimittajana sekä freelancerina toimittajan keikkaa.
Kiinalainen horoskooppi: Kukko. ”Kukon vuonna syntyneet ihmiset ovat syvällisiä ajattelijoita, kyvykkäitä ja lahjakkaita.” Joo, ihan selvästi kukko.
Harrastukset: Valokuvaaminen, lukeminen ja tämän blogin kirjoittaminen. Käyn myös säännöllisesti pelaamassa squashia ja omistan jäsenyyden OCR-salille.
SYVÄLLISTÄ
Periaatteet: Kaveria ei jätetä. No ei, tuo tuli vaan ensimmäisenä mieleen, oikeasti kaverit heittäisin ekana heikoille jäille. (Oon taas hauskalla päällä selvästi…) Oikeesti mun periaatteisiin kuuluu se, että kaikkia kohdellaan lähtökohtaisesti ystävällisesti ja kaikki ovat tutustumisen arvoisia. Ananas kuuluu pitsaan ja aivastukseen vastataan terveydeksi.
Maailmankatsomukseni: Hyvä seuraa hyvää ja paha seuraa pahaa.
Pohdin: Miksi ihmiset ovat toisia kohtaan niin ilkeitä? Miksi jotkut kiistävät ilmastonmuutoksen? Miksi nukkuminen on aamulla kivempaa kuin illalla?
Vihaan: Kiusaamista ja rasismia.
Halveksin: Ihmisiä, jotka painavat muita alas menestyäkseen itse.
Pyrin: Olemaan hyvä tyyppi, joka kohtelee muita ihmisiä, luontoa ja ympäröivää maailmaa hyvin. En ole täydellinen, mutta pyrkimykseni ovat hyviä.
Rakastan: Aamukahvia, lumen narinaa kengän alla, bloggaamista, metsän tuoksua, viltin alla loikoilua, saunomista.
Haaveilen eniten: Omasta perheestä ja huippuduunista. Matkustamisesta ja maailman pelastamisesta.

aikuisten ystäväkirja 1

Tarvitsen: Rakkautta, rohkaisevia kommentteja, kaksi kahvikupillista päivässä, paremman tietokoneen ja energisyyttä aamuihin.
Pelkään: Tämä ei ole edes pelko, vaan paha kammo: ahtaita ja suljettuja paikkoja. Sain ahdistuneen olon itselleni jo pelkästään tämän verran niitä ajattelemalla.
Murehdin: Kurjia kohtaloita. Painajaisunien jälkeistä kamalaa oloa. Sitä, että en ehdi nähdä ja tehdä kaikkea mitä haluaisin. Kovia migreenikohtauksia.
Kerään: Vihkoja ja laatikoita. Älkää ostako mulle niitä, kaapit pursuaa jo ennestään. Kerään myös jääkaappimagneetteja ulkomailta.
SUOSIKKI
Värini: Vihreä. Rakastan vihreää. <3
Vuodenaika: Kevät. Aurinko alkaa paistaa eikä ole vielä kesäpaineita.
Eläin: Leijona tai kilpikonna. (Koska ne on ihan verrattavissa keskenään.)
Kirja: Agatha Christie: Eikä yksikään pelastunut
Elokuva: En osaa sanoa yhtä, mutta esimerkiksi Madagascar, Ihmeellinen on elämä sekä Rakkautta vain.
Musiikkilaji: Rock, ehdottomasti. Toinen olisi kotimainen pop.
Numero: 11. Mun pelinumero ja paras numero ikinä.
Asia minussa: Mun huikea huumorintaju. No ei, ehkä sellainen rennosti suhtautumisen taito ja oikeanlainen ei ole niin justiinsa -asenne.
Ruoka: Perunamuusi ja soijanakkikastike, kasvislasagne, kasvisgratiini sekä itse tehty pitsa.
Juoma: Persikkajäätee ja omenamehu.
Lomakohde: En millään osaa sanoa tähän suosikkiani, kun en ole vielä kaikissa haluamissani kohteissa käynyt! Ja mun haluamat kohteet sisältää koko maailman. Että silleen.
Tuoksu: Metsä.
Säätila: Aurinkoinen, lämmin, pieni tuulenvire.
Tapa viettää vapaailtaa: Poikaystävän kanssa rentoutuminen esimerkiksi Netflixin parissa tai vaihtoehtoisesti urheilu ja saunominen.
KYSYMYKSIÄ
Onko sinulla valkolakkia? On. Kirjotin rivin ECBBBA keväällä 2013.
Millainen oli ensimmäinen tatuointisi tai lävistyksesi? Ensimmäinen lävistykseni oli korvalehtien rei’itys viisivuotiaana. Pelkäsin kuollakseni, sillä siskoni kertoi, että lävistäjä ampuu reiät pyssyllä toisesta päästä liikettä, ja huonolla tuurilla osuu ohi ja saankin vahingossa nenäkorun. Ensimmäisen tatuointini tarinan voit käydä lukemassa täältä.

aikuisten ystäväkirja 2

Mitä tilaat baarissa? Halleluja koskahan mä olen viimeksi edes käynyt baarissa. No, jos menisin, tilaisin varmaan valkkaria, punaisen kalan tai Breezerin.
Onko sinua siunattu parhaalla ystävällä? Ennen oli tärkeää olla yksi paras ystävä, nykyään mulla on monta läheistä ystävää. Toki oikeasti se paras ystävä on mun seurustelukumppanini, ei valittamista. <3
Mitä muuttaisit itsessäsi? Poistaisin itseltäni taidon olla aina myöhässä ja vaihtaisin sen ajoissa olemisen taitoon.
KERRO JOTAIN SIITÄ KUN…
Olit kymmenen vuotta nuorempi kuin nyt: Olin 16-vuotias, vasta muuttanut pois kotoa ja asuin opiskelija-asuntolassa Rovaniemellä 800 kilometrin päässä perheestäni. Kävin ammattikoulututkintoa liikuntaneuvojaksi ja samalla lukioa. Olin ihan hyvä tyyppi, mutta nykyään paljon parempi.
Viimeksi koit romanttisen hetken: Sunnuntaiaamuna poikaystävä teki mulle aamiaisen ja toi sen tarjottimella sohvalle. Kattaukseen kuului muun muassa iso kahvikupillinen Jörö-mukista, joka kuulemma näytti samalta kuin minä sinä aamuna kun tiesin lähteväni kohta töihin.
Viimeksi sait jonkun nauramaan oikein kunnolla: Kerroin poikaystävälleni tosi hyvän jutun ja nauroin itse hullun lailla.
Viimeksi luit jotain syvällistä: Riippuu mikä lasketaan syvälliseksi. Luen päivittäin erilaisia artikkeleita ja juttuja Wikipediasta, koska tykkään perehtyä asioihin ja lukea ihmisten elämästä. Toisaalta opiskelujututkin ovat tavallaan aika syvällisiä, samoin jotkut blogipostaukset… Vaikea sanoa.
Linkitä biisi, joka on koskettanut sinua viimeksi: Samuli Putro – Olet puolisoni nyt. En tiedä onko viimeisin, mutta tämä älyttömän kaunis biisi saa mut aina herkistymään.

4 Comments

  1. Olipa kiva lukea susta näin monta faktaa! Erityisesti tuoksu, kymmenen vuotta sitten ja mitä muuttaisit itsessäsi oli mielenkiintoisia nippelitietoja 🙂

  2. Ihana kuulla, kiitos Jenny! <3 Mun mielestä näitä on tosi kiva kirjottaa, ja samoin hauska lukea muiden blogeista. Niistä oppii aina vähän uutta kirjoittajasta. 🙂

  3. Oh toi putron biisi on mun lemppari 🙈💖 tunnistan sut hyvin näistä vastauksista vaikka ei ollakaan nähty vuosiin, oot ihana 😍

  4. Toi biisi on niiiin ihana! Monta vuotta vanha, ja edelleen joka kerta nousee pala kurkkuun.

    Eikä, huippu Petra! Sä olet ihana. <3 Niin kiva kuulla, että edelleen mulla on samanlaiset positiiviset puolet ja yhtä hauskat jutut kun aina ennenkin. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: