ASUN: Vaasassa, merenrantakaupungissa länsirannikolla. Olen todella kiintynyt tähän kaupunkiin, eikä mulla ole kiire muuttaa muualle. Meillä on täällä ihana koti, jonka parvekkeelta on upea merinäköala, eli Vaasan kauneimmat puolet ovat nähtävillä koko ajan.

INNOSTUN: Kaikista pienistä asioista. Mulle tulee helposti tosi hyvä fiilis ja onnellinen olo, eikä sen aiheuttamiseen tarvita mitään suurta. Usein esimerkiksi kauniit maisemat tai joku tosi pieni ostos saa mut innostumaan hämmentävän paljon.

IHAILEN: Niitä ihmisiä, jotka uskaltavat toteuttaa unelmiaan. Mun lähes kaikki haaveet ovat tavoitteita, jotka on mahdollista toteuttaa. Ihailen niitä, jotka todella toteuttavat haaveitaan sen sijaan että vain puhuisivat siitä.

HALUAISIN: Pitää vuoden sapattivapaan jonka aikana matkustaisin, kirjottaisin blogia, lukisin kirjoja aamuisin ja tekisin vain itselleni mieluisia asioita.

RENTOUDUN: Piikkimatolla. Se on mun uusin hurahdus ja aiheuttaa mukavaa kihelmöintiä selässä. Lukeminen, kirjoittaminen, sarjojen ja leffojen katselu sekä yleisesti oleskelu ja höpöttely ovat myös kivoja rentoutumiskeinoja.

LUONNETTANI KUVAA: Helposti innostuva, spontaani, aina valmis seikkailuun. Hieman epävarma, mutta hyväntahtoinen, ihan kiva tyyppi. Osaan kiukutella ja draamailla, mutta hillitsen niitä puolia parhaani mukaan.

syvälliset kysymykset 1
syvälliset kysymykset 2

ILOSTUN: Pienistä huomioimisista. Hyvät teot ja pienet eleet, jolla halutaan osoittaa isoja asioita, ovat ilostuttavia asioita.

JOS VOISIN TEHDÄ MITÄ VAIN: Kirjottaisin juttuja aikakauslehtiin, ostaisin vain eettisesti valmistettuja vaatteita ja auttaisin köyhien maiden lapsia.

HALUAN YMPÄRILLENI: Positiivisia, elämäniloisia ihmisiä, joiden kanssa olla oma itsensä ja nauraa paljon. Haluan tutustua erilaisiin ihmisiin laajentaakseni omaa näkökenttääni, mutta lähelleni haluan lähtökohtaisesti samanhenkisiä ihmisiä kuin itse olen.

HAAVEILEN: Lähitulevaisuudessa toimittajan työstä, pienestä hemmottelusta ja onnellisesta parisuhde-elämästä, pienistä seikkailuista, henkisestä tasapainosta kaiken välillä. Myöhemmin onnellisesta perhe-elämästä ja tasaisuudesta.

EN LUOPUISI: Poikaystävästä, kodista, vapaudesta ja oikeuksista. Rakkaista ihmisistä, luonnossa liikkumisesta, uskonnosta. Hyvästä kahvista ja pitkistä yöunista.

AJANKOHTAISTA JUURI NYT: Rentotumisviikonloppu Uumajassa. Odotan tältä viikonlopulta leppoisaa yhdessäoloa ja huumaavan hyvää fiilistä.

2 Comments

  1. Tommonen täydellinen sapattivapaa ois kyllä niin ihana! Oli kyllä kivan tunnelmallinen postaus ♥

  2. Se olisi täydellistä, mutta aika lailla mahdoton toteuttaa tällä hetkellä, kun sitä varten pitäisi olla aika isot säästöt… Onneksi ilmankin pärjää! 😀
    Kiitos paljon Sini <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saattaisit kiinnostua myös näistä postauksista: